witam
ma parę pytaĂą do Was odnośnie S6 2008r
1.czy można sterować ogrzewaniem postojowym z MMI firmy Eberspaecher (założyłem je ostatnio mam do jego sterowania pilot radiowy lub przycisk) jeżeli tak to co jest potrzebne?
2.chcę dołożyć czujniki do przodu ( tył mam + kamerę) czy trzeba zmienić moduł parktronic?
3.mam na konsoli przycisk VALET - co to jest?
4.czy w wersji sedan były montowane klapy bagażnika z automatycznym otw/zam (czy można założyć do wersji bez nich?)
5.odblokowali mi opcję w MMI - poziom oleju ale jest podświetlony na szaro? ( na zegarach pokazuje że trzeba uzupełnić olej)
z góry dzięki za pomoc
MMI
-
- Forum Audi A6 / A7
4.czy w wersji sedan były montowane klapy bagażnika z automatycznym otw/zam (czy można założyć do wersji bez nich?)
Tak, można jak najbardziej... jest wersja prosta czyli tylko siłowniki sprężynujące do góry, oraz pełna wersja...
Zapoznaj się z ofertą tej firmy... ew. zadzwoĂą i zapytaj o koszty... któryś z forumowiczów polecał ją nawet dzisiaj...
http://navitechnik.pl/
Tak, można jak najbardziej... jest wersja prosta czyli tylko siłowniki sprężynujące do góry, oraz pełna wersja...
Zapoznaj się z ofertą tej firmy... ew. zadzwoĂą i zapytaj o koszty... któryś z forumowiczów polecał ją nawet dzisiaj...
http://navitechnik.pl/
-
- Forum Audi A6 / A7
przeworski, zgadza się... wiem, że sedan... napewno są takie siłowniki, które sprężynują do góry i jak naciśniesz przycisk otwarcia na pilocie, to po rozryglowaniu zamka klapa idzie sama do góry... zamykać musisz niestety ręcznie...
Ale skoro do Avanta są takie z pełną elektryką, to nie widzę przeszkód, aby i u nas dało się coś takiego zrobić... dlatego proponuję zadzwonić do tej firmy z pytaniem...
Ale skoro do Avanta są takie z pełną elektryką, to nie widzę przeszkód, aby i u nas dało się coś takiego zrobić... dlatego proponuję zadzwonić do tej firmy z pytaniem...
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7