Ja mam 255/35/19 w standardzie.
Nie chce mi sie wierzyc ze roznica jest taka duza miedzy A6 C6 i A6 C5
[Audi a6 c5] Opony 235/40/18 czy 225/40/18
No wygląd to maja na pewno kozacki bo jeszcze nie spotkałem się z inna opinia innych niż,,A szerszych to już się nie dało wstawić?'' hehe
nawet jadac za samochodem to wyglad jest jak by to czołg jechał a nie samochod hehe..no ale nadkola właśnie przednie mam do wymiany bujnęło 2 razy przy 140 no i niestety 
Co do różnicy to kolego widocznie jest możliwe ze c6 podnieśli trochę ale parametrów nie znam to sie nie wypowiem

Co do różnicy to kolego widocznie jest możliwe ze c6 podnieśli trochę ale parametrów nie znam to sie nie wypowiem

Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ale jeszcze się ludze ze na 17 nie bedzie obcierac
siedze wlasnie na forum i szukam info Ty masz 18" 245 40 to jak by nie patrzec ja bym mial o caly cal mniejsze bo 245/40/17 to moze jest jeszcze jakas szansa
Wlasnie o to mi chodzi jadac za samochodem albo patrzac na niego z tylu tak to ladnie wyglada jak ma takie szrokie gumki na 235 nie jest zle ale 245 jest lepsze bo iini robia tak

Wlasnie o to mi chodzi jadac za samochodem albo patrzac na niego z tylu tak to ladnie wyglada jak ma takie szrokie gumki na 235 nie jest zle ale 245 jest lepsze bo iini robia tak

No to kolego musisz zdecydować czy chcesz mieć fele do wyglądu czy do jazdy
he..ja żeby nie trasa to bym je zostawił bo z takimi kupiłem i sa spoko ale pytając poprzedniego właściciela po co mu takie krowy to powiedział właśnie ze kupił dla wyglądu... wiec co kto lubi 

Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.
Na A6 C6 na szczescie i wyglada i jezdzi :D
Z tym ze nie bylem nim jeszcze w PL. Wybieram sie w tym roku to zobaczymy jak to jezdzi w koleinach. Pewnie bede przeklinal jak cholera!
Z tym ze nie bylem nim jeszcze w PL. Wybieram sie w tym roku to zobaczymy jak to jezdzi w koleinach. Pewnie bede przeklinal jak cholera!
Nevman ...And The Road Becomes My Bride...
Historia:
Fiat 126p 1979
Opel Vectra A 1.6l
Honda Accord 2.0l Vtec
Mitsubishi Galant VR4 2.5l Twin Turbo
Vauxhall Vectra 2.0 CDTi
Obecnie: Audi A6 2.0TDi (170) S-Line LeMans
Historia:
Fiat 126p 1979
Opel Vectra A 1.6l
Honda Accord 2.0l Vtec
Mitsubishi Galant VR4 2.5l Twin Turbo
Vauxhall Vectra 2.0 CDTi
Obecnie: Audi A6 2.0TDi (170) S-Line LeMans
No to zapraszamy zapraszamy i wtedy kolega napisze czy mu oponki nie obcierają heheNevman pisze:Na A6 C6 na szczescie i wyglada i jezdzi :D