Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Radio

Car Audio
ODPOWIEDZ
lpiatek

[ A6 C5] Radio

Post autor: lpiatek » 25 sty 2012, 14:24

Witam mam radio chyba symphony na płytki podłączone do siebie tak kupiłem. Mam problem bo przyciski nie są podświetlone wyświetlacz tak. Włącza się zawsze ale nie zawsze coś leci w głośnikach czasami jest cisza. Muszę włączać po parę razy . W czym jest wina . Czy jak kupię inne radio innej marki to bedzię to samo ?

lpiatek

Post autor: lpiatek » 25 sty 2012, 15:21

Kurcze nie ma mnie teraz w domu ale jak wroce zobacze jak bedzie to co to znaczy

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 25 sty 2012, 15:25

gembas pisze:A jak je wlaczasz nie pokazuje ci sie na wyswietlaczu czasem napis bose?
jak jest bose to albo dziala albo nie dziala.nie da sie go na sile kilkunastokrotnym wlaczeniem i wylaczeniem uruchomic.kolega ewidentnie pisze ze po jakims czasie ktoryms razem sie udaje.
wg mnie uwalony panel sterujacy radia.

lpiatek

Post autor: lpiatek » 25 sty 2012, 15:27

Da się to jakoś naprawić ? A co z podświetleniem przycisków , świeci tylko ekran .

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 25 sty 2012, 15:30

lpiatek, ciezko okreslic na pdostawie tego co podajesz jaka jest przyczyna.nie wiem czy to nie jest radio ktore wymaga juz cana i zostalo np niefachowo przerobione.generalnei naprawic mozna wszystko czasami ogranicza nas tylko oplacalnosc.

lpiatek

Post autor: lpiatek » 25 sty 2012, 15:31

Z tego co wiem to ono jest z a4 i za dużo wystaje i klapki też nie zamknę.

lpiatek

Post autor: lpiatek » 25 sty 2012, 15:35

Przewody już obejrzane, wszystko jest ok.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 25 sty 2012, 15:47

lpiatek, wg mnie radio jest juz sterowane magistrala can i stad problem z oswietleniem.naj prawdopodobniej nieumiejetne przerobienie radia zeby dzialalo.jakies druty zeby podsietlalo lcd na krotko itp.

lpiatek

Post autor: lpiatek » 26 sty 2012, 08:22

Gdzie można coś takiego dostać i za ile . Na allegro nie mogłem znaleźć. A może ktoś to ma żeby sprawdzić z mojej okolicy :)

lpiatek

Post autor: lpiatek » 26 sty 2012, 10:27

O co chodzi z tym Fis?

lpiatek

Post autor: lpiatek » 26 sty 2012, 11:10

Nie mam pełnego mam podzielony na dole termperatura a wyżej od klocków kontrolka i inne

lpiatek

Post autor: lpiatek » 26 sty 2012, 11:31

Przed chwilą sprawdziłem radio sorry za pomyłkę ale to radio Audi Concert

lpiatek

Post autor: lpiatek » 26 sty 2012, 12:21

Ok dzięki za pomoc :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja