Adriang92 pisze:robak26, Plusy mialy albo takie albo biale ale najczesciej niebieskie
A co do autka to dawaj wiecej fot i powodzenia w naprawie Nagroo to najfajniejszy kolorek chyba dla c4
W S6 plusach były trzy rodzaje zegarów: szare (wyglądają na białe, ale to trochę inny odcieĂą niż zwykłe S6), niebieskie oraz czarne. Oryginalnie niebieskie zegary wyróżniają się białymi wskazówkami (super efekt).
Właścicielowi gratuluję zakupu i życzę wytrwałości w dłubaniu, bo z tego co widać to jednak sporo jest do zrobienia...
Audi 100 C4 AAR zyclam pearl
Audi A6 C4 AEL quattro aluminium silver
Tarcze w s6 Plus były w trzech kolorach : czarne , szare i niebieskie jak u mnie i prędkościomierz skalowany do 300 km/h. Przy szarych i niebieskich często fotele i tapicerka była dwukolorowa czarno-niebieska i czarno-szara odpowiednio . Białe tarcze były w S6 i skala do 280 km/h
Monster masz racje, roboty przy plusie jeszcze sporo . Najgorsze to to , że brakuje czasu do pracy nad nią . Dziś udało mi się założyć ori radio i chcę jeszcze spróbować podłączyć wyświetlacz AC do niego
Dam , dam tylko złożę ją do kupy. Narazie bez oczu , środek rozgrzebany . Mlodyrzeszow jak sprawuje Ci się gaz ? Masz dwa reduktory ? Jakie wtryski ? Jaka elektronika ? Pytam bo myślę o gazie a Ty masz ciut większą moc i też manual . Jakbyś mógł odpowiedzieć będę wdzięczny !