Witam kolegów,
Dobremu kumplowi z piątku na sobotę ukradli Audi A6 1.9 TDI 2002r. srebrne kombi początek rejestracji WSI. Auto na full opcji, skóra, navi, xenony, felgi 18".
Zwineli jest z ulicy Anielewicza w Warszawie. Zdjęć nie mam, ale auto bardzo ładne (srebrne, przyciemnione szyby, duże fele) i rzucające się w oczy.
Kumpel nie miał AC, więc jest trochę kasy w plecy...
Gdyby ktoś coś widział, to dobrze by było.
I tak raczej się nie znajdzie, ale nie zaszkodzi napisać.
Pozdrawiam,
Andrzej
Skradziono A6 !
-
cameleon741
-
leonulim
Jak to jest że winą auta bez AC dla mojego kolesia przed świetami powineli passata B5fl miał go zaledwie 3 tyg wiec sie nie nacieszył ( oczewiście brak AC) po 3 tygodniach koleżance pociągneli galaxy z 2005r na belgijskich blachach ( a papiery cipa zostawiła w środku) też brak AC . Ach jaki pech chociaż bzdetne wyłączniki immo warto zainstalować z tym sobie kutachy nie poradzą .
W listopadzie pewnej dziewczynie chcieli E46 pociągnąć i włąśnie miała jakieś gówno założone wiec nie odpalili za to jej cały środek podpalili gnoje.
Jakie wyjście wybrać
Z góry dodam że bobki za 3 tys też giną <szok>
W listopadzie pewnej dziewczynie chcieli E46 pociągnąć i włąśnie miała jakieś gówno założone wiec nie odpalili za to jej cały środek podpalili gnoje.
Jakie wyjście wybrać
Z góry dodam że bobki za 3 tys też giną <szok>
-
tomaszek99
Tylko AC i się nie przejmować zbytnio.leonulim pisze:Jakie wyjście wybrać
MI już ukradli 3 razy i teraz już się nie przejmuje, zgnie to się kupi nowe.
A jeżeli chodzi o AC to zawsze się pytam dlaczego nie wykupują?
a chociaż by minicasco któe kosztuje tylko około 350 PLN na rok więcej niż samo OC? chytrość?
Chyba powiedzenie chytry dwa razy traci jest w 100 % trafne