[ A6 C5] radio blaupunkt a system bose
[ A6 C5] radio blaupunkt a system bose
witam podłączał ktoś może nie seryjne radio blaupunkta z tych nowszych u siebie w audi z systemem bose? działa bez przeróbek?
- wachu153
- Forum Audi A6 / A7
potrzebna będzie przejściówka, bez niej zagra ci tylko przód
np. taka http://allegro.pl/audi-bose-adapter-nie ... 83857.html
tylko zapomnij o sterowaniu subem z radia - zeby wykorzystać funkcje radia nie seryjnego trzeba położyć nową instalację do głośników i suba, najlepiej wymienić wzmacniacz
stosując przejściówkę zyskujesz funkcje typu cd mp3, ale sterowania subem nie będzie tak samo jak w seryjnym radiu audi
np. taka http://allegro.pl/audi-bose-adapter-nie ... 83857.html
tylko zapomnij o sterowaniu subem z radia - zeby wykorzystać funkcje radia nie seryjnego trzeba położyć nową instalację do głośników i suba, najlepiej wymienić wzmacniacz
stosując przejściówkę zyskujesz funkcje typu cd mp3, ale sterowania subem nie będzie tak samo jak w seryjnym radiu audi
było FWD, było RWD, jest QUATTRO 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
no chyba bedziesz musial to sprawdzic osobiscie albo podaj chociaz jakie to radio blaupunkta chces zamontowac , bedzie latwiej cos powiedziecpiecka9 pisze:mówisz o każdym zwykłym radiu a mi chodzi o blaupunkta które maja wbudowanych trochę tych wejść i tak na oko to jakby wszystkie wtyczki by pasowały tylko czy będzie to grać
- wachu153
- Forum Audi A6 / A7
no to jest właśnie "każde zwykłe radyjko", więc moja odpowiedź jest aktualnapiecka9 pisze:mówisz o każdym zwykłym radiu a mi chodzi o blaupunkta które maja wbudowanych trochę tych wejść i tak na oko to jakby wszystkie wtyczki by pasowały tylko czy będzie to grać
zresztą było już o tym na forum nie raz
było FWD, było RWD, jest QUATTRO 

-
- Forum Audi A6 / A7