Witajcie.
Przeglądając ogłoszenia A6tek (2003-2004) zauważyłem, że gdzieś od 2004 roku pojawia się w opisach "active sound system" i często jest przy RNS-E. Nie jest to bose - przynajmniej na maskownicach głośników nie ma oznaczeĂą. Czy ktoś wie jak to gra w porównaniu do bose? W Audicach z wcześniejszych roczników coś takiego się nie pojawia. Jest albo zwykłe radio albo bose (często w połączeniu z RN Plus). Dodam, że w ogłoszeniach które miałem okazję przeglądać, praktycznie nie widziałem bose dla samochodów z 2004 roku.
Pzdr i z góry dziękuję za odpowiedzi.
[ A6 C5] Aktywny sytem nagłośnienia.
Witam.
Ja mam audi a6 c5 2003r.
Radio rns-e (zdjecie radia w moim pierwszym poscie) i nie mam bose.-nie ma oznaczen na glosnikach.Jest jednak subwoofer w schowku oryginalny,z drugiej strony zmieniarka i cos tam jeszcze -chyba navi.
Wszystko gra super ,myslałem ze bedzie ,,lipa'' bez bose ale jest super.
Mam porównanie ,poniewaz wczesniej miałem a6 c5 98r. własnie z naglosnieniem bose. Wydaje mi sie ze teraz gra to wszystko nawet lepiej od tego bose.
Pozdrawiam siwy3013
Ja mam audi a6 c5 2003r.
Radio rns-e (zdjecie radia w moim pierwszym poscie) i nie mam bose.-nie ma oznaczen na glosnikach.Jest jednak subwoofer w schowku oryginalny,z drugiej strony zmieniarka i cos tam jeszcze -chyba navi.
Wszystko gra super ,myslałem ze bedzie ,,lipa'' bez bose ale jest super.
Mam porównanie ,poniewaz wczesniej miałem a6 c5 98r. własnie z naglosnieniem bose. Wydaje mi sie ze teraz gra to wszystko nawet lepiej od tego bose.
Pozdrawiam siwy3013
Witam serdecznie i o pomoc wołam
Mam A6 z 2002r i radio oryginal na CD.
Wyciągam go, odpinam wszystkie kostki, antenę >
Podpinam moje SONY 929u i co ? Oczywiście nie grają tylne głośniki+sub (NIE BOSE) >
Kupiłem kostkę która to miała ogarniać problem (przejściówka-koszt 59zł)
Podłączyłem remotkę, SUB się normalnie załącza ale ludzie...tył w porównaniu do przodu gra okropnie i tragicznie i w ogole porażka
Czy jest jakiś sposób żeby ten tył mógł grać po ludzku ?
Znalałem podobny temat
-a6-...gra-vt40545.htm
Ma ktoś może jakieś inne teorie na ten temat ?
Mam A6 z 2002r i radio oryginal na CD.
Wyciągam go, odpinam wszystkie kostki, antenę >
Podpinam moje SONY 929u i co ? Oczywiście nie grają tylne głośniki+sub (NIE BOSE) >
Kupiłem kostkę która to miała ogarniać problem (przejściówka-koszt 59zł)
Podłączyłem remotkę, SUB się normalnie załącza ale ludzie...tył w porównaniu do przodu gra okropnie i tragicznie i w ogole porażka

Czy jest jakiś sposób żeby ten tył mógł grać po ludzku ?

Znalałem podobny temat
-a6-...gra-vt40545.htm
Ma ktoś może jakieś inne teorie na ten temat ?
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:04 przez homer0315, łącznie zmieniany 1 raz.