[Audi A6 C5] Problem z zestawem audio.
[Audi A6 C5] Problem z zestawem audio.
Radio audi concert z chowanymi gałkami. głośniki sprzodu ładnie 'młucą', ale za to w tylnych drzwiach i subwoofer w bagażniku nie działa. do skrzyni z tyłu idzie kabel z kostką. tylne-zeby nie było ze może ich tam po prostu nie ma-sprawdzałem z zewnątrz światełkiem
-są na pewno. jak sprawić zeby ruszyły? nie bardzo chciałem od razu zrucać boczki itp. po z doświadczenia wiem ze po złożeniu mogą pojawiać sie potem jakieś dziwne skrzypienia czy inne złe dźwięki. POMOCY!

Świeżo kupione, doprowadzane do należytego stanu.
Witam,mam problem z orginalnym radiem,audi a6 2.5tdi 180km.2001r.
Kiedy gasze silnik,zamykam samochod pilotem i wracam np. Po 15 minutach radio jest wlaczone
Odziwo wlacza sie tylko radio,nie kaseta ani plyta.jak gasze samochod i wyjmuje kluczyki ze stacyjki
Radio sie wylacza normalnie,ale kiedy wracam do auta po nie dlugim czasie radio jest wlaczone.
Co moze byc przyczyna?,moze przestawilem cos w radiu albo cos zaprogramowlem.
Dziekuje z gory za pomoc.pozdrawiam.
Kiedy gasze silnik,zamykam samochod pilotem i wracam np. Po 15 minutach radio jest wlaczone
Odziwo wlacza sie tylko radio,nie kaseta ani plyta.jak gasze samochod i wyjmuje kluczyki ze stacyjki
Radio sie wylacza normalnie,ale kiedy wracam do auta po nie dlugim czasie radio jest wlaczone.
Co moze byc przyczyna?,moze przestawilem cos w radiu albo cos zaprogramowlem.
Dziekuje z gory za pomoc.pozdrawiam.