Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[usluga]regeneracja reflektorow wa-wa

ODPOWIEDZ
Forum Audi A6 .

[usluga]regeneracja reflektorow wa-wa

Post autor: Forum Audi A6 . » 25 gru 2011, 20:15

odradzam jakiekolwiek transakcje.sprawa miala miejsce kilka miesiecy temu i gosc od tego czasu znikl zmienil telefony itp.w skrocie.odebral zlecenie metalizacji,nie podal kosztow.potem po robocie stwierdzil 1200zl.nie zgodzilem sie na to.cena przez telefon spadla do 200zl.po 3 dniach paczka z pobraniem na 430zl.telefonicznie pan stwierdzil ze jak pakowal to stwierdzil ze jednak tyle jest warta.oszust i naciagacz..w necie kilkanascie numerow tela mozna znalezc do tej firmy.wszstkie juz dawno nieaktywne...
strona http://www.reflektory-regeneracja.pl/ to w zasadzie zakamuflowana strona wlasciwego oszusta(w moim przypadku) http://www.metalizacja.wa.pl/
takze bardzo prosze uwazajcie bo po zrobieniu mozecie sie niemilo rozczarowac przy kosztach uslugi.
nie jest to jakis moj wymysl bo o sytuacji z tym panem wie kilkanascie osob z forum...

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 02 sty 2012, 19:21

wysylalem do tego czlowieka zeczy do zrobienia.metalizacje palstiku.to ta sama firma.
czy przez swoj post chcesz powiedziec ze naprawę reflektorow robi uczciwie a oszukuje i wyludza kase tylko na metalizacji?
to jest watek z moimi odczuciami odnosnie tej firmy.mam do tego prawo podobniej jak bedac userem tego forum mam prawo podzielic sie ta opinia wlasnie w tym miejscu i w tym dziale.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 02 sty 2012, 19:48

nie bede wchodzil w polemiki.prosze mnie nie prowokowac.twoje wyjasnienia nie przemawaiaja do mnie szczegolnie w swietle wyjasnien jakie mi przekazywales pol roku temu.sytuacja wygladala nastepujaco.czlowiek robil mi kolektor silnika.spapral to.chrom odszedl.wiec zadzwonilem i gosc nawet zdjec nie chcial ogladac,widocznie tyle reklamcji mu sie trafia ze od razu powiedzial-pan wysle adres i ja odesle kase jesli jest zle.3 miesiace i kasy ni ma...chcac zrobic zbiorniczki i porownujac je wielkoscia do kolektora zdecydowalem sie wyslac..juz wtedy ten pan mial wylaczony numer,musialem kogos prosic zeby podjechal do niego i ustalil nowy numer bo paczka w miedzyczasie zostala do niego wyslana.
w piatek ustalilem numer dzwonie do goscia przypominam mu sie i mowie ze wyslalem i ze ja to jestem ten ktoremu 3 miesiace temu mialodeslac kase.czlowiek mowi do mnie przez telefon ze w zasadzie to likwiduje dzialalnosc bo kiepsko wychodzi ale ze skoro jest mi winien ta kase to to mi jeszcze zrobi..dokladnie tak pwoiedzial.ze skoro jest mi winien kase to mi to wykona.w poneidzialek rano telefon od pana z informacja ze gotowe.zapytalem czy jest ew doplata i za przesylke ile...to ten pan mowi ze jemu wyszlo 1200zl i ze 100 odlicza co mial mi oddac...to mi sie serce zatrzymalo.wiedzialem ze to warszawa ale ze az tak drogo?slusznie uwazalem ze powienien mi podac koszt przed wykoaniem pracy tymbardziej jesli jak przypomne powiedzial ze skoro jestem panu winien za tamta fuszerke to zrobie to panu.po chwili rozmowy cena spadal raptem do 200zl <szok> <szok> <szok> .na to sie umowilismy i na tym sprawa miala sie skonczyc.jednak w srode dotarly do mnie zbiorniczki paczka z pobraniem 430zl..zadzwonilem do czlowieka a on mi mowi ze tak mu sie spodobaly te zbiorniczki ze stwierdzil ze jednak tyle sa warte.wsrod zbiorniko byl jeden trudno dostepny dlatego zdecydowalem sie na odbior.w kolejnej rozmowie telefonicznej padlo stare haslo...Pan poda dane to odesle te 200zl.podalem adres 5 sierpnia.i od tego czasu cisza.
Wiec nadal uwazam ze mam prawo byc rozaczarowany i przestrzec kolegow zeby nie wyslali czegos bo sie Panu spodoba jego robota i policzy sobei extra.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 05 sty 2012, 21:51

co do podparcia sie faktami co do samej roboty tej firmy to przedstawiam dowody w postaci fotek kolektora ktory mial byc chromem a po 2 dniach odlazla 1/3 powierzchni.dodam ze pan z firmy wykonywal wszystko sam czyli i przygortowanie powierzchni i cala prace.
po tej robocie alternatywy byly 2.albo wydac 420zl w aso na nowa uszczelke i srubki bo tylko tak jest to sprzedawane albo nabyc w cenie 300zl drugi kolektor przynajmniej nie pochromowany czesciowo <uoee> <uoee>
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja