Projekt Logo klubowe - do wlep, gadżetów itd
No wlasnie pracuje jak widziszkylo99 pisze:o! witaj huan,i jak bylo?odpoczełes to wez sie teraz chlopie do roboty hehe
Ty wyprzedzasz, ja sie delektuje...
![Obrazek]()

Ta
Ale ku mojemu zdziwieniu nic z samochodem sie nie stalo. Tylko myjki potrzebowal i musialem sprac krew z przedniego lewego slupka bo jeden z uczestnikow karambolu udawal ze mi pomaga i wypychal mnie z reszta ludu a reke mial rozwalona i nie widzialem tego w nocy. CO z tymi logami ?
![Obrazek]()

Zgadzam sie, sprawdzam tylko czy na powaznie wziales sobieto do sercacensored pisze:Sie robia ale powoli , nie mam czasu wogole na przylozenie sie do tego , bo zapierniczam po 12 godzin , a potem jeszcze synek , rodzinka itp. Wiec tak maziam po 10 min , jakas kreseczke :P hehe. Ale spokojnie , beda na pewno . Mysle , ze pospiech w tym wypadku nie jest dobry :P Ale jak uwazacieHuan pisze:Co z tymi logami ?
![Obrazek]()

-
misiula
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
No i co z tym logo ?
Wczoraj zrobiłem trasę Katowice - Bydgoszcz.
Spotkałem kilka " szósteczek " i na trasie katowickiej przez kilkadziesią;t kilometrów jechaliśmy lewym pasem " jeden za drugim ", tylko nie wiem czy to ktoś z naszego klubu czy nie, więc przydałoby się to logo jak najszybciej w celu identyfikacji na trasie.
Wczoraj zrobiłem trasę Katowice - Bydgoszcz.
Spotkałem kilka " szósteczek " i na trasie katowickiej przez kilkadziesią;t kilometrów jechaliśmy lewym pasem " jeden za drugim ", tylko nie wiem czy to ktoś z naszego klubu czy nie, więc przydałoby się to logo jak najszybciej w celu identyfikacji na trasie.
-
mikita2003
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-