Polecam gościa obszywającego kierownice skórą w Lublinie na ul. Przyjaźni 9A . Umówiłem się z gościem na konkretną godzinę i za 4,5 godziny miałem odmłodzoną kierę. Facet konkretny i znający się na robocie. Skórka gruba i miękka, przyjemna w dotyku.
Cennik:
- 120zł z własnym demontażem
- 150zł jeśli gość sam demontuje.
Polecam wszystkim.
[usługa] obszywanie kierownic - Lublin
Ja obszywałem samodzielnie bez ściągania kierownicy. Skóra perforowana/pełna, czerwona nić. Czas: 2h. Na allegro jest gość sprzedający skóry do passatów 4-ro ramienne i jak do niego napiszesz to na zamówienie zrobi do A6. Koszt: płaciłem 69zł za skórkę plus wysyłka. Na spociku Panowie widzieli i się podobało pomimo że nieco źle ułożyłem skórę. Drugi raz zrobię to lepiej ale na razie mi nie przeszkadza. Jak zacznie to kupię nić i jeszcze raz ją ułożę.
Użytkownik mk4. Niestety coś jest nie tak z kolegą bo mu konto zawieszono...
Użytkownik mk4. Niestety coś jest nie tak z kolegą bo mu konto zawieszono...

Podawanie wypłaty w wartości brutto
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
- leszekmw
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: leszek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
pozwolę sie wtrącić . gość na przyjaźni obszywał ładnie ale 8-10 lat temu. robiłem to swojego czasu w swojej skodzie , w ostatnim czasie w dwóch autach obszywał u niego syn . jakość skóry i jakość obszycia o wiele gorsza jak kiedyś.
jak kiedyś pokazałem w aso chłopakom obszycie to było lepsze jak ori , naprawdę. teraz te skóry u niego jakieś mięciutkie , rozciągające a i sama jakość obszycia tez jest gorsza , skory potrafią się marszczyć. kiedyś tan pan obszywał sam a teraz jest ich tam dwóch zdaje się . obszywanie wtedy zajmowało około 7 godz.
jak kiedyś pokazałem w aso chłopakom obszycie to było lepsze jak ori , naprawdę. teraz te skóry u niego jakieś mięciutkie , rozciągające a i sama jakość obszycia tez jest gorsza , skory potrafią się marszczyć. kiedyś tan pan obszywał sam a teraz jest ich tam dwóch zdaje się . obszywanie wtedy zajmowało około 7 godz.