[ A6 C5] zmiana dekorów z drewna na carbon 3M
- lachtom
- Forum Audi A6 / A7
[ Dodano: 2011-08-01, 19:57 ]
witam tak wygląda mój środek i dekory. Jaki wzór folii 3m proponujecie? co chwile mam inny pomysł i sam już nie wiem co bym chciał może jakieś pomysły na ładne wnętrze? myślałem o takim miedzianym jak obrzeża kratek nawiewu ale wątpię że taki kolor będą mieli.
Było Audi A6 2,5 TDI AFB 203 KM, Jest Passat B5 FL 1.9 TDI AVF 131 KM
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
a może coś takiego
h-y-d-r-o-g-r-a-f-i-k-a-vt35458.htm
h-y-d-r-o-g-r-a-f-i-k-a-vt35458.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
jednokolorowy - czarny połysk, biały połysk, beż.. a jak już to bym nic nie zmieniał bo ten las nawet dobrze komponuje się z jasnym środkiem.lachtom pisze:witam tak wygląda mój środek i dekory. Jaki wzór folii 3m proponujecie?
Po co robić coś co nawet koło carbonu nie leżało ?syper pisze:a może coś takiego
h-y-...k-a-vt35458.htm

- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
wiadomo że nie jest to carbon, ale ma także inne wzory alePo co robić coś co nawet koło carbonu nie leżało ?Przecież to nawet nie wygląda...

wg mnie hydrografika o wiele lepiej by wyglądała niż twoja propozycjaraggaman pisze:jednokolorowy - czarny połysk, biały połysk, beż

- lachtom
- Forum Audi A6 / A7
właśnie niedawno przykładałem carbon żeby zobaczyć efekt ale niestety nie pasuje do mojego środka... hydrografika wchodzi w gre zależey za jaką kase... A co do aktualnego środka to często słyszę słowa ludzi jak patrzą na dekory że to auto musiało być od jakiegoś dziadka:D
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- lachtom
- Forum Audi A6 / A7
no to trzeba przyznać bo nie ma ryski:P a w karcie pojazdu nikt nie miał poniżej 40 lat:P hmmm już sam nie wiem mówicie że wygląda to dobrze? czy dalibyście temu jakiś inny efekt? jak ktoś ma to chętnie zobaczę jakąś fotkę z propozycją:P z góry dzięki
- mwx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Wytłumacz tym ludziom, że naturalne czeczotowate drewno jest exkluzywnym materiałem i występuje wyłącznie w autach wyższej klasy.lachtom pisze: często słyszę słowa ludzi jak patrzą na dekory że to auto musiało być od jakiegoś dziadka:D
Natomiast carbon-look występuje w matizach

Obkleiłem sobie kiedyś tym "carbonem" od 3M skrzynkę na sprzęt modelarski - efekt nie jest aż tak tandetny jak te płaskie drukowane folie, ale i tak wygląda to bardzo sztucznie.
Moim zdaniem Twoje wnętrze jest ładne i nie warto obklejać naturalnego drewna folią.
Ja bym tam swojego orzecha za Chiny na nic nie zamienił.. No może na zebrano

- PrZeMo_A6
- Forum Audi A6 / A7
Dołączam się do wypowiedzi kolegi - nic dodać nic ująć ja też mam w samochodzie drewno ciemny orzech i bez tego nie wyobrażam sobie autkamwx pisze:Wytłumacz tym ludziom, że naturalne czeczotowate drewno jest exkluzywnym materiałem i występuje wyłącznie w autach wyższej klasy.lachtom pisze: często słyszę słowa ludzi jak patrzą na dekory że to auto musiało być od jakiegoś dziadka:D
Natomiast carbon-look występuje w matizach![]()
Obkleiłem sobie kiedyś tym "carbonem" od 3M skrzynkę na sprzęt modelarski - efekt nie jest aż tak tandetny jak te płaskie drukowane folie, ale i tak wygląda to bardzo sztucznie.
Moim zdaniem Twoje wnętrze jest ładne i nie warto obklejać naturalnego drewna folią.
Ja bym tam swojego orzecha za Chiny na nic nie zamienił.. No może na zebrano

W A4 też miałem, nie wszystkim musi się podobać jednak dla mnie drewno jest oznaką luksusu

Co innego jakieś plastikowe drewno w jakimś oplu (znajomy ma w Astrze) i mi się to ogólnie nie podoba, ale do Audi pasuje

Pozdrawiam!

CCCO - przewaga dzięki technice 

Ja mam jaśniejsze drewno, beżowo- szare wnętrze i znajomy mi od razu powiedział żeby wymienić na alu. Mi się to jednak podoba i nie zamieniłbym tego w żadnym wypadku. Może nie chodzi o luxus, ale po prostu, wnętrze jest dobrze zestrojone 

Jeśli Ci pomogłem nie wciskaj "pomógł", po prostu Ty pomóż następnym razem