Niemiecka technologia na amerykańskich chromach 20"
Miesiąc temu spotkało mnie nieszczęście wleciała mi sarna na drogę 
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Więc tak to wygląda do wymiany chłodnica wody , wizkoza , lampy , intercooler , nie wiadomo czy pas przedni bedzie bo jest pęknięty jakies uchwyty plaski do malowania maska i prostwania i zderzak , jeszcze grill i halogen sie urwał
Auto już jest poskładane i wygląda tak
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Koszt naprawy to 2000zł części + robocizna niestety nie mam AC i musiałem wybulic z własnej kieszeni

Więc tak to wygląda do wymiany chłodnica wody , wizkoza , lampy , intercooler , nie wiadomo czy pas przedni bedzie bo jest pęknięty jakies uchwyty plaski do malowania maska i prostwania i zderzak , jeszcze grill i halogen sie urwał

Auto już jest poskładane i wygląda tak
Koszt naprawy to 2000zł części + robocizna niestety nie mam AC i musiałem wybulic z własnej kieszeni
Tak właśnie tu jest link a6-all-grill-shadow-line-by-the-rock-granul-vt24558.htm ale chyba będę robiłLipton pisze:The Rock, to dlatego nie masz czarnej ramki tak ? bo z tego co kojarzę to Ty poradnik robiłeś :D i ost się tak dziwiłem dlaczego masz chrom :D na grillu

Siema żeby zdemontować obudowy lusterek trzeba wyciągnąć wkład (szkło) odpiąć kabelek od podgrzewania i później są 3 śrubki i jedna od dołu z tego co pamiętam a malował u lakiernika na czarny błysk koszt 50zł pozdro1237709 pisze:Siemka , mam pytanko , jak malowaś lusterka na czarno , jak je zdemontowac i jaka farbke uzywałeś

Zakończenie sezonu Vag
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
The Rock Czyżby dowód poleciał za przednie szyby?Zimomy setup też mi się podoba,achh te srebrne,mają coś w sobie 

Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?