[All] Dziwny nalot na feldze
[All] Dziwny nalot na feldze
Zamierzam kupic od kolesia koła z felgami 18 od rs6
I na jednej feldze jest taki czarny nalot, coś w rodzaju gumy
Nie wiecie co tgo moze byc Moze to oznaka jakiegos prostowania, uszczelniana albo cos w podobie, znaczy ze felga byla uszkodzona?
Nie chce kupic szitu
Koła znajdują; się jakies 300 kilo ode mnie takze moge polegac tylko na zdjeciach
Kola przyjechaly na a4 z Niemiec Podobno :-D
Dzięki Pzdr
I na jednej feldze jest taki czarny nalot, coś w rodzaju gumy
Nie wiecie co tgo moze byc Moze to oznaka jakiegos prostowania, uszczelniana albo cos w podobie, znaczy ze felga byla uszkodzona?
Nie chce kupic szitu
Koła znajdują; się jakies 300 kilo ode mnie takze moge polegac tylko na zdjeciach
Kola przyjechaly na a4 z Niemiec Podobno :-D
Dzięki Pzdr
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
witam! zgadzam sie ze wszystkimi to nalot od klockow, troszke wody i bedzie gitara :mrgreen: a to na tyle feli to zgadzam sie z kylo99, to pozostalosci od odwaznikow.
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

- Kris0181
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: wentylatora
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
A ten nalot ma cos wspolnego z konczą;cymi sie klockami...czy przez caly okres ich uzywania nalot sie zbiera...? Zalezy to od czegos?
Bo ja mam autko od prawie 0,5roku i nalotu wczesniej nie bylo dopiero ostatnio sie pojawil...i jakis tydzien temu wyskoczyla kontrolka zuzytych klocków(mają; 4mm jeszcze). To moze nalot pojawia sie gdy klocki sie juz konczą;...? Bo wczesniej nalotu nie mialem.
Bo ja mam autko od prawie 0,5roku i nalotu wczesniej nie bylo dopiero ostatnio sie pojawil...i jakis tydzien temu wyskoczyla kontrolka zuzytych klocków(mają; 4mm jeszcze). To moze nalot pojawia sie gdy klocki sie juz konczą;...? Bo wczesniej nalotu nie mialem.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
hmm na moje to taki nalot pokazuje sie zawsze! tylko bardziej zauwazalne jest to jak sie smiga po autostradach bo po miescie sie tak klocki nie wycieraja jak przy hamowaniu z np. 160km/h
Moze sie myle ale watpie, w razie W ktos mnie poprawi :-D
Moze sie myle ale watpie, w razie W ktos mnie poprawi :-D
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

Nie, raczej nalot zawsze jest. Ja jestem swiezo po zmianie klockow i pojawia sie nalotKris0181 pisze:A ten nalot ma cos wspolnego z konczą;cymi sie klockami...czy przez caly okres ich uzywania nalot sie zbiera...? Zalezy to od czegos?
-
- Forum Audi A6 / A7
A więc chopaki a propos tej jednej felgi z nalotem
Okazało się że to był czarny silikon a felga miała pod silikonem(ktory zdrapałem i położyłem nowy bezbarwny) miała lekkie zadrapania
Bałem się że to może być oznaka prostowania ale jak podjechałem do wulkanizatora zeby wyważyć felgi to powiedział że jest prosta
ÂŚmieszne jest to że to są felgi oryginalne do RS6 Ronala ale Made in Poland :-D
Zreszta nie pierwsza czesc w C5 z Polski...ramka pod żarówki w tylnych lampach tez jest Made in Poland
A tak teraz wyglada moja C5 na 18
Okazało się że to był czarny silikon a felga miała pod silikonem(ktory zdrapałem i położyłem nowy bezbarwny) miała lekkie zadrapania
Bałem się że to może być oznaka prostowania ale jak podjechałem do wulkanizatora zeby wyważyć felgi to powiedział że jest prosta
ÂŚmieszne jest to że to są felgi oryginalne do RS6 Ronala ale Made in Poland :-D
Zreszta nie pierwsza czesc w C5 z Polski...ramka pod żarówki w tylnych lampach tez jest Made in Poland
A tak teraz wyglada moja C5 na 18
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.