Gorzow Wlkp zlociki i spociki Czy sa chetni na spotkania
majuDJ, powiedz co konkretnie ciebie interesuje tak sie skłąda że kolega oglądał go tydzień temu i sie rozmyślił cena zdecydowanie za duża ma kilka niedociągnięć i jest w realu troche zmęczony , w środku plastiki połamane wiec jak wszystko zsumujesz wyjdzie jakieś 19 tys z rejestracją a za passata to dużo za dużo no chyba że ci to odpowiada.
czołem brygada z Gorzowa 
co prawda nie mam jeszcze audi (poszukiwania trwaja), ale widze, że ze spotami taka sama "bieda" jak w przypadku moich pozostalych aut (seat toledo i opel omega).
początki zawsze są przerąbane. jednemu sie nie chce, drugi nie moze, trzeciemu pod wiatr, czwarty chcialby, ale zlamal noge itd itp.
kupie audi to wspólnymi siłami rozkręcimy ten biznes
pzdr

co prawda nie mam jeszcze audi (poszukiwania trwaja), ale widze, że ze spotami taka sama "bieda" jak w przypadku moich pozostalych aut (seat toledo i opel omega).
początki zawsze są przerąbane. jednemu sie nie chce, drugi nie moze, trzeciemu pod wiatr, czwarty chcialby, ale zlamal noge itd itp.
kupie audi to wspólnymi siłami rozkręcimy ten biznes

pzdr
- fenix185
- Forum Audi A6 / A7
ello panowiem pewnie juz o mnie zapomnieliscie ale ja o was nie wkoncu to ja zalozylem ten temat
ale niewidac mnie na spotach bo pech chcial ze przesadzilem z moca
i moja niunie rozbilem
tak to juz jest jak ma sie zaduzo mocy tylko na przednich kolach dlatego polecam w przyszlosci QUATRO
do podnoszenia mocy co prawda drozsze ale bezpieczniejsze w opanowaniu szatana z pod maski
a wiec zajrzalem tu by zobaczyc czy cos bezemnie sie tu kreci ale widze ze slabiutko
a szkoda, chcetnie bym sie z wami znow spotkal ale niunia rozbita i nawet niemial bym o czym pogadac wiec chetny jestem zawsze jak tylko poskladam a6
ps. jak by ktos mial czesci 1.8T lub 1.9Tdi to chcetnie odkupie konkretnie potrzeba mi przodu:
Maska - kompretny pas przedni z chlodnicami 1.8t/1.9tdi - szybe - i konsole a jesli ktos mam taka po dachowaniu lub przecieta w pol lub ze skasowanym tylem to chetnie odkupie oczywiscie za rozsadna cene zalezy mi na przodzie
Dzwonic lub słac SmSka z oferta jakąs bede wdzieczny 795-061-997

ps. jak by ktos mial czesci 1.8T lub 1.9Tdi to chcetnie odkupie konkretnie potrzeba mi przodu:
Maska - kompretny pas przedni z chlodnicami 1.8t/1.9tdi - szybe - i konsole a jesli ktos mam taka po dachowaniu lub przecieta w pol lub ze skasowanym tylem to chetnie odkupie oczywiscie za rozsadna cene zalezy mi na przodzie

ZAPRASZAM WSZYSKICH Z WOJ.LUBUSKIEGO NA ZLOTY I SPOTY W GORZOWIE WLKP WIECEJ INFO. viewtopic.php?t=6718