Na początku witam wszystkich serdecznie!
Kupiłem właśnie swoje pierwsze audi i od razu mały kłopocik autko jest po włamaniu i skradziono miedzy innymi radyjko oryginalne dostałem w prezencie nowe ale nie oryginalne i mam problem z podłączeniem dodam ze kostki są odcięte trochę sie na tym znam i myślałem ze nie będzie problemu a jednak trochę tych kabelków za dużo i żadnych opisów na kabelkach do tego jeszcze kolory sie powtarzają w związku z tym proszę o pomoc może ktoś sie na tym lepiej zna niż ja. będę wdzięczny za wszelka pomoc. Dzięki!!!
[C5] Podłączenie radia w A6 2001r
[C5] Podłączenie radia w A6 2001r
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 19:14 przez Zibi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdro i Dzięki!
O oddaniu auta fachowcowi na razie nie myślę ponieważ jestem poza granicami naszego kraju i tutaj ciężko o tak dobrych fachowców jakich mamy w Polsce Dlatego na razie chce sam spróbować i zależałoby mi na jakimś opisie instalacji lub schemacie i wtedy pewnie dam rade. Dzięki za odpowiedź. Pozdro!
[ Dodano: 2008-04-01, 17:09 ]
Dodam jeszcze że głównie chodzi mi o podłą;czenie głośników zwłaszcza tych tylnych.
[ Dodano: 2008-04-01, 17:09 ]
Dodam jeszcze że głównie chodzi mi o podłą;czenie głośników zwłaszcza tych tylnych.
Pozdro i Dzięki!
Radyjko które dostałem i chce podpiąć to Kenwood i poradziłbym sobie gdybym wiedział jakie przewody idą z głośników wiem mniej więcej które to są ale jest ich jakoś więcej niż zazwyczaj w samochodach może gdybym nie miał obciętych oryginalnych kostek byłoby łatwiej bo przeważnie na nich są jakieś oznaczenia.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 19:15 przez Zibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdro i Dzięki!