Dziś montowałem nowe głośniki w mojej Audi i po montażu w oryginalnych miejscach zauważyłem że gdy zakładam boczek na drzwi magnes głośnika jest bardzo blisko metalowej belki w drzwiach dosłownie centymetr lub nawet mniej... Czy to "przyciąganie" przez magnes do tej belki zaszkodzi głośnikowi ?
[ A6 C5] Głośnik umocowany magnesem koło metalowej belki ???
[ A6 C5] Głośnik umocowany magnesem koło metalowej belki ???
Witam wszystkich
Dziś montowałem nowe głośniki w mojej Audi i po montażu w oryginalnych miejscach zauważyłem że gdy zakładam boczek na drzwi magnes głośnika jest bardzo blisko metalowej belki w drzwiach dosłownie centymetr lub nawet mniej... Czy to "przyciąganie" przez magnes do tej belki zaszkodzi głośnikowi ?
-
daniel1997
-
daniel1997
-
daniel1997
-
daniel1997
Rechu, szukałem i znalazłem coś takiego http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic520919.html z tego co piszą będzie grał i nic mu nie grozi.