W moim Audi mam naglosnienie DSP, gra fajnie ale brakuje mi basu (niestety nie wmontowali subka). Czy moze ktos mi wytlumaczyc jak mam podpiac dodatkowy wzmacniacz by pod niego wpiac subwoofer? A moze pod oryginalny DSP wzmacniacz idzie podlaczyc sub..? Co mam ewentualnie kupic, jakie przejscie, czy adapter...? Prosze o odpowiedz. Jezeli ktos ma tak przerobione naglosnienie, prosze o wrzucenie fotek, gdzie i jak sie podpiac. Dziekuje:)
Zapomnialem dodac, mam MMI 2G.
post zmieniony przez krzysztofput
[ A6 C6] Dodatkowy wzmacniacz i subwoofer.
[ A6 C6] Dodatkowy wzmacniacz i subwoofer.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2011, 12:47 przez Rufiooo80, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
tez sie nad tym zastanawialem ale podjechałem jeszcze wcześniej do firmy, która montuje car-audio i zamontowali mi interfejs działający na podobnej zasadzie (pewnie identycznej) i cały sprzęt za 250 zł. Nic nie musiałem samemu dłubać. Wyrobili się w jakieś 4 godziny i muszę przyznać, że ładnie wszystko pochowane, nic nie widać, nic nie lata.
Tak więc może podjedź sobie kolego najpierw do jakiejś firmy i popytaj.
Nie będę robił tutaj reklamy więc jak coś to dam Ci namiary na priv.
250 zł to nie 400 i nic nie musisz robić i grzebać.
Ja do tej pory zawsze w moich autkach sam montowałem sobie "zabawki" ale tutaj z uwagi na światłowód nie chciałem nic "zreperować", hehe..
Ta firma, którą polecił Ci kamilos_69 ma dobrą reputację i znają się na tym co robią.
Tak więc wybór należy do Ciebie.
pzdr