Co do wykonania, malowania to wszytko dlatego, że wychowywałem się od 3 roku życia w warsztacie lakierniczym
[S6 C5] Balbina na 20" ;)
0x4B25A nie stal tylko aluminium
wiesz jeśli jest to polerka, przez producenta to nie ma problemu, bo jest pokryta lakierem
ogólnie ładna felga tylko czemu taka mała :P
Co do wykonania, malowania to wszytko dlatego, że wychowywałem się od 3 roku życia w warsztacie lakierniczym
lecz na żywo z bliska nie wygląda to wszystko tak łądnie bo niestety trochę było to wszystko zmasakrowane, a listwy boczne są gumowe więc nie da się niczym wypełnić ubytków 
-
0x4B25A
-
0x4B25A
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Shark, Jak by sie tobie te lusterka znudziły lub listwy boczne te ktore dałes w mat daj PW
ja bardzo chętnie odkupię 
Aha no i Autko piękne... ja bym chciał zeby moja a6 wyglądała jak twoja tylko ,ze z silnikiem 2.5 bo 4.2 to za duzy jak dla mnie jeszcze bym sie zabił :D
Ile dałes za malowanie dachu na czarno?
Aha no i Autko piękne... ja bym chciał zeby moja a6 wyglądała jak twoja tylko ,ze z silnikiem 2.5 bo 4.2 to za duzy jak dla mnie jeszcze bym sie zabił :D
Ile dałes za malowanie dachu na czarno?
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
Listwy te co są jakoś pod kolor mi się nie widzą, jak to mówią "kwestia biustu, a o biustach się nie dyskutuje "
Pisi tak jak mówisz, do czasu, aż nie znajdę progów od RSa to nie ma szans na zmianę tych listewek na cokolwiek innego.
Michał, wiesz no lusterka może się znudzą, ale nie wiem czy jest sens czekać u kogoś, skoro sam możesz to zrobić w 2 godzinki wraz ze schnięciem lakieru
Co do dachu to kosztowały mnie tylko materiały, przygotowałem pod lakier sam, a pomalował mi ojciec który jest z zawodu blacharzem-lakiernikiem
Michał, wiesz no lusterka może się znudzą, ale nie wiem czy jest sens czekać u kogoś, skoro sam możesz to zrobić w 2 godzinki wraz ze schnięciem lakieru
Co do dachu to kosztowały mnie tylko materiały, przygotowałem pod lakier sam, a pomalował mi ojciec który jest z zawodu blacharzem-lakiernikiem