rozrusznik
rozrusznik
Witam kolegów czy ktoś wie jakie są ceny szczotek do rozrusznika i tulei ostatnio moja audiczka nie odpaliła myslałem że to akumulator a okazało sie że rozrusznik musiałem potraktować młotkiem rozebraliśmy go przeczyścilismy i założyłem osłonę i znowu nie odpala potem już normalnie ale muszę zrobić ten........ rozrusznik co poradzicie dzięki
Ostatnio zmieniony 09 lis 2011, 20:34 przez jumbo2008, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego nie mam pewności czy to szczotki... one z regóły nie psują się nagle, tylko rozrzusznik zaczyna coraz słabiej kręcić pomimo dobrze naładowanego akumulatora... Automat natomiast jak najbardziej... szczególnie to uderzanie dziwnie mi wygląda, jak by się automat zablokował...
On się znajduje w środku i zamyka obwód w chwili, gdy przekręcasz kluczyk a otwiera, gdy kluczyk powraca do pozycji wyjściowej... Podpowiedz może swojemu mechanikowi to...
On się znajduje w środku i zamyka obwód w chwili, gdy przekręcasz kluczyk a otwiera, gdy kluczyk powraca do pozycji wyjściowej... Podpowiedz może swojemu mechanikowi to...
Dzieki i tak musze dac rozrusznik do elektromechanika bo nie bede jezdzil bez osłony i martwił się czy odpali czy nie dzwoniłem do fachowca to powiedział mi 50 zł +częsci tylko nie wiem po ile te częsci i czy nie lepiej kupić uzywany np. z małym przebiegiem bo w kolega pracuje w aso to sa po 130 zł i tez tam coś regenerowane