Uploaded with ImageShack.us
[ A6 C5] ucięta kostka pod wzmacniacz prosze o pomoc pilne!!
[ A6 C5] ucięta kostka pod wzmacniacz prosze o pomoc pilne!!
kupiłem dziś właśnie oryginalne radio concert blaupunkt kaseta, tyle, że poprzedni własciciel miał zamontowane radio zwykłe cd kenwood i pociął wszystkie kable. prośba o jakąś fotkę kości tej małej sygnałowej do wzmacniacz,żebym mógł dojść kolorami. chodzi mi o wtyczkę pokazaną na zdjęciu
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 10 lis 2011, 19:15 przez janos_ik, łącznie zmieniany 1 raz.
kupiłem kość pod wzmacniacz mini iso i brakuje mi jeden przewód do podłączenia zasilania. .
sa dwa kable sygnałowe "białe" i dwa kable "brązowe" do głośników. do zasilania wzmacniacza zostaje mi tylko jeden przewód ''żółty'' który wystaje z samochodu. a powinny być dwa z tego co widzę na schemacie..
pomoze ktoś?
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
sa dwa kable sygnałowe "białe" i dwa kable "brązowe" do głośników. do zasilania wzmacniacza zostaje mi tylko jeden przewód ''żółty'' który wystaje z samochodu. a powinny być dwa z tego co widzę na schemacie..
pomoze ktoś?
GDYBY KTOÂŚ BYÂŁ TAK UPRZEJMY, WYSUNÂĄÂŁ RADIO I ZROBIÂŁ TYLKO ZDJęCIE TEJ MAÂŁEJ KOSTKI STEROWANIA WZMACNIACZEM MINI ISO, ÂŻEBYM WIDZIAÂŁ TYLKO KOLORY PRZEWODÓW WCHODZÂĄCE DO KOÂŚCI. BęDE NAPRAWDę WEDZIęCZNY. . WERTUJE JUÂŻKILKA DNI GOOGLE I NIE MA NIGDZIE KOLORÓW KABLI, A MNIE TYLKO TO ZOSTAÂŁO. . .
pZDR I CZEKAM NA WSZELKÂĄ POMOC
pZDR I CZEKAM NA WSZELKÂĄ POMOC