Witam,
mam takie pytanie , jak mogę sprawdzić cewki i ich poprawne działanie ?
Jak ocenić stan cewek
Niestety nie załapałem się 
Wszędzie w ASO mi mówią , że mnie nie obejmuje.
Właśnie zauważyłem ostatnio , że zawsze rano jak silnik pracuje to ma takie przerwy w pracy jakby na ułamek sekundy przestawał dostawać paliwo czy coś.
PS. Idzie w tym wątku dla Ciebie "Pomógł" za pomoc w tym i innych wątkach ..świece , akcje serwisowe itp.

Wszędzie w ASO mi mówią , że mnie nie obejmuje.
Właśnie zauważyłem ostatnio , że zawsze rano jak silnik pracuje to ma takie przerwy w pracy jakby na ułamek sekundy przestawał dostawać paliwo czy coś.
PS. Idzie w tym wątku dla Ciebie "Pomógł" za pomoc w tym i innych wątkach ..świece , akcje serwisowe itp.

A dziękujęarmandoo pisze:PS. Idzie w tym wątku dla Ciebie "Pomógł" za pomoc w tym i innych wątkach ..świece , akcje serwisowe itp.

Co do przerywania... to może nie koniecznie kwestia cewek/świec... póki silnik nierozgrzany może różnie się zachowywać... takie zdanie ASO

Oczywiście z naszego punktu widzenia to bzdura... dlatego warto poddać auto porządnej diagnostyce... może to przepływka lub coś innego lekko niedomaga na zimnym... naprawdę może być mnustwo przyczyn

Właśnie chciałbym wybrać się do kogoś na dobrą diagnostykę porządnym komputerem.
Przebadać sobie wszystko tak dla świętego spokoju. W sumie przebieg mam mały w aucie bo dopiero 75k ( a co najważniejsze pewny przebieg ) jednak wolałbym uniknąć zawczasu niemiłych niespodzianek.
Może kogoś polecicie...jak coś to proszę info na PW
Przebadać sobie wszystko tak dla świętego spokoju. W sumie przebieg mam mały w aucie bo dopiero 75k ( a co najważniejsze pewny przebieg ) jednak wolałbym uniknąć zawczasu niemiłych niespodzianek.
Może kogoś polecicie...jak coś to proszę info na PW