[cała Polska] NAGRODA 5000 zł za odnalezienie A6 skradzioneg
[cała Polska] NAGRODA 5000 zł za odnalezienie A6 skradzioneg
Witam serdecznie wyznaczam nagrodę 5000 zł za odnalezienie mojego auta audi a6 avant 2,5 tdi black edition quatro . W nocy 30 października z parkingu w rudzie śląskiej zostało skradzione i jak to zazwyczaj bywa nikt nic nie widział nikt nic nie wie . Byłem szczęśliwym posiadaczem tego auta 3 dni zakupiłem je od handlarza w Kaliszu i autko było jeszcze na niemieckich tablicach przed opłatami . Na ucie były tablice niemieckie GG WB 442 niestety nie zdążyłem zrobić ani jednego zdjęcia. Samochód był bardzo dobrze wyposażony . Auto koloru czarnego z lekkim wgnieceniem za reflektorem xenonowym na błotniku chcę dodać że ta wersja nie miała ani jednego chromowanego elementu wszystkie te elementy które zazwyczaj są niklowane u mnie były czarne łącznie z relingami jedynie felgi 18 '' były polerowane do tego czarna skóra w środku skórzana kierownica s-line z przyciskami zmiany biegów skrzynia tiptronic drewniane wykończenia w środku za wyjątkiem lewarka zmiany biegów i listwy tej nad schowkiem tam były właściciel nakleił nieumiejętnie okleinę carbon . Na tylnej szybie były dwie małe naklejki jedna to harley dawidson a druga rock shock za wszelkie info dotyczące tego auta wszystkim dziękuję osoba która wskaże gdzie auto jest otrzyma ode mnie 5000 złotych tel kontaktowy do mnie 512-826-438 i 517025633. Pozdrawiam 
nagroda za znalezienie
- łapek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Łukasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
ile kluczy dostałeś do auta? Może to głupie, ale ja poszukiwania zacząłbym od odwiedzenia handlarza.
Diesel a6-c6/ Audi A6 C6.
mirekd, mała rada parkingi strzeżony przeważnie kilka dni piece stoją tam.
Brakuję ci dwóch kluczy. auto miałeś w garażu czy pod oknem?
krzysztofput, nie jestem administratorem tego forum ale zrobiłbym porządek na temat Disco Polo a nie tego że komuś audi a6 gwizdneli czyli temat bardziej związany z tą ideą niż pisanie o disco polo może w dziale spoty będziemy pisać jak kto się bawił na Festynie?
Pozdro dla kumatych!!
Brakuję ci dwóch kluczy. auto miałeś w garażu czy pod oknem?
krzysztofput, nie jestem administratorem tego forum ale zrobiłbym porządek na temat Disco Polo a nie tego że komuś audi a6 gwizdneli czyli temat bardziej związany z tą ideą niż pisanie o disco polo może w dziale spoty będziemy pisać jak kto się bawił na Festynie?
Pozdro dla kumatych!!
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Po 1 Na jaką umowę zakupiłeś auto ? Kupna sprzedaży ? czy przez komis?
Ja zgłosił bym na twoim miejscu to na Policje pokazał dowód kupna o ile takowy masz i niech chłopaki szukają chyba ,ze auto zostało rozłożone na części
Niby ÂŚląsk trochę odemnie jest ale jeżdżę po polsce trochę i zwracam uwgaę na A6 więc będe szukał
mirekd, Wszytsko będzie dobrze znajdzie się
Pozdrawiam
Ja zgłosił bym na twoim miejscu to na Policje pokazał dowód kupna o ile takowy masz i niech chłopaki szukają chyba ,ze auto zostało rozłożone na części
Niby ÂŚląsk trochę odemnie jest ale jeżdżę po polsce trochę i zwracam uwgaę na A6 więc będe szukał
mirekd, Wszytsko będzie dobrze znajdzie się
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Michałł, łącznie zmieniany 2 razy.
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
Kolega pewnie jest pierwszym wlascicielem i na kwicie kupil auto od Niemca, pewnie nie ma nawet danych handlarza - chociaz szczerze watpie zeby handlarz kradl samochod ktory sprzedal i pozniej rozebral go na czesci. Sprzedal to A6 i pojechal po nastepne auto. Skoro zajmuje sie handlem to juz swoje na tym samochodzie zarobil. Skoro to wyjatkowy egzemplarz (brak chromow - malo tego jest) przegladaj allegro, mozna by sie na gielde do Poznania przejechac (chyba ze w Twojej okolicy sa gieldy z czesciami samochodowymi).
mirekd, mnie 1 sierpnia ukradli 80 tkę na full wypasie, z pod domu w Katowicach. Twój temat potwierdza że ta banda dalej czynnie działa na terenie śląska. Jakiś czas temu została namierzona dziupla koło ÂŁagiszy w Będzinie. Wychodzi na to że jest ich dużo więcej.
Napewno Cię to nie pocieszy ale moja się nie znalazła. Szukaj na giełdzie w Gliwicach swoich gratów, na allegro raczej nic nie znajdziesz, musieli by być strasznie głupi żeby handlować kradzionymi gratami prze internet. Były takie przypadki ale szybko zostały zdemaskowane.
Słyszałem też że na nasze tereny wizytują złodzieje z okolic Bielska i tam można szukać gratów na szrotach.
Jakieś dwa tygodnie po kradzieży mojej CCCO pod domem pojawił się passat na blachach SBL z czterema podejrzanymi typami. Bardzo przyglądali się jak ich mijałem po czym bardzo szybko odjechali i więcej ich nie widziałem. Czy to miało związek z kradzieżą nie wiem, poprostu kojarzę fakty. Nie siedź na dupie tylko szukaj gdzie się da. Powiem więcej, złodzieje mają powiązania z różnymi ludźmi. Resztę dopowiedz sobie sam.
Napewno Cię to nie pocieszy ale moja się nie znalazła. Szukaj na giełdzie w Gliwicach swoich gratów, na allegro raczej nic nie znajdziesz, musieli by być strasznie głupi żeby handlować kradzionymi gratami prze internet. Były takie przypadki ale szybko zostały zdemaskowane.
Słyszałem też że na nasze tereny wizytują złodzieje z okolic Bielska i tam można szukać gratów na szrotach.
Jakieś dwa tygodnie po kradzieży mojej CCCO pod domem pojawił się passat na blachach SBL z czterema podejrzanymi typami. Bardzo przyglądali się jak ich mijałem po czym bardzo szybko odjechali i więcej ich nie widziałem. Czy to miało związek z kradzieżą nie wiem, poprostu kojarzę fakty. Nie siedź na dupie tylko szukaj gdzie się da. Powiem więcej, złodzieje mają powiązania z różnymi ludźmi. Resztę dopowiedz sobie sam.