Witam kolegów i oczywiście koleżanki. Dzisiaj coś mojej niuni odbiło i nie wiem o co chodzi? Mianowicie odpaliłem pojeździłem troszkę, wracam do domu wychodzę pod garażem aby go otworzyć samochód nadal chodzi wracam zamykam drzwi i nie gaśnie mi wewnętrzne światło w samochodzie oraz wszystkie wewnętrzne przy drzwiach, a do tego nie świecą przyciski od świateł p/mgielnych i regulacji poziomu świateł , natomiast podświetla się od awaryjnych, cały klimatronik, od regulacji lusterek oraz przyciski na drzwiach. Licznik także podświetla potencjometr od ściemniania podświetlenia działa. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i są OK. Czy ktoś może wie o co chodzi? Z góry dzięki za każdą sugestię i podpowiedź, mam zamiar jechać na święta do rodzinki i trochę się obawiam aby coś dalej się nie uszkadzało. Acha dodam jeszcze, że jak zamykam z pilota to podświetlenie wewnętrzne gaśnie od razu-tak jak zawsze.
Widzę, że szczególnie nikt się nie kwapi do odpowiedzi...czyżby problem był za trudny? Nie spodziewałem się tego po tym forum

. A tak na poważnie nadal czekam na pomoc

Ostatnio zmieniony 19 lis 2011, 07:48 przez
krs2919, łącznie zmieniany 1 raz.