Jestem nowy ale niestety odrazu musze pisac o problemie

Otoz Posiadam audi 100 c4 2.3 z 1992 roku.
I nie dzialaja mi elektryczne szyby . Napisze co zaobserwowalem:
Szukalem przekaznika 363 ale nigdzie go nie mam

pod nogami kierowcy sa tylko takie miejscu zaznaczynym czerwonym kolorem jest wstawiony kawalek blaszki bodajrze od starego przekaznika wydaje mi sie ze w tym miejscu powinien byc przekaznik lecz pewny w 100% nie jestem.
Zdjecie plytki przekaznikow robione jest pod nogami kierowcy.Silniczki podlaczane na krotko dzialaja kreca sie w obydwie strony. jesli wszystko jest zlozone to gdy sprawdzam klawiszami tak jak byc powinno to silniczek kreci sie tylko w dzwiach kierowcy zamykajac szybe opuscic sie nie chce dzwi pasazere wogule nie reaguja ani z przelacznika kierowcy ani pasazera.
Znalazlem dodatkowe bezpieczniki sa to chyba bezpieczniki przeciazeniowe i pierwszy jest od szyberdachu szyberdach mi dziala normalnie gdy wyciagnelem 1 bezpiecznik to nie chodzil wkladalem kolejno reszte bezpiecznikow tych w metalowej obudowie aby sprawdzic czy dziala szyberdach i przy wlazeniu kazdego bezpiecznika chodzil bez problemu czyli wychodzilo by na to ze bezpieczniki przeciazeniowe sa sprawne.Do bezpiecznikow dochodzi plus i wychodzi.