Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ A6 C5] Nie palą żarówki od włączenika świateł

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
emcetdbc
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] Nie palą żarówki od włączenika świateł

Post autor: emcetdbc » 14 paź 2011, 02:41

Witam.
Piszę z taką pierdoła ale lubię jak w aucie wszystko chodzi idealnie. Otóż nie palą mi żarówki włącznika świateł (pali tylko od przeciwmgłowych przód-tył), ale od mijania i pozycyjnych już nie, jak wymienić tam żarówkę lub jakieś inne pomysły?? Mam nadzieje że w miarę jasno to napisałem jak nie to wstawię fotkę.
Dodam że mikrostyk w zamku mam sprawny, lampki w wszystkich drzwiach świecą bo czytałem że to może mieć wpływ.

axe
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Re: Nie palą żarówki od włączenika świateł

Post autor: axe » 14 paź 2011, 07:16

emcetdbc pisze:Witam.
Piszę z taką pierdoła ale lubię jak w aucie wszystko chodzi idealnie. Otóż nie palą mi żarówki włącznika świateł (pali tylko od przeciwmgłowych przód-tył), ale od mijania i pozycyjnych już nie, jak wymienić tam żarówkę lub jakieś inne pomysły?? Mam nadzieje że w miarę jasno to napisałem jak nie to wstawię fotkę.
Dodam że mikrostyk w zamku mam sprawny, lampki w wszystkich drzwiach świecą bo czytałem że to może mieć wpływ.
nic nie zrozumialem

chodzi Ci o wlacznik swiatel przednich, przeciw mgielnych itd? tam oprocz zoltego koloru i zielonego (przeciwmgielne) jest jeszcze czerwony podswietlajacy napisy na wlaczniku
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja