Nie ma takiej możliwości, jak byś nie podłączył to i tak będą grzać. A nie możesz spróbować podmienić mat z nowych które kupiłeś do starych?Lukash pisze:a może coś źle podłączyłem
[a6 c5] Podgrzewane lusterka ???
właśnie też już mi to przez myśl przeszło. tylko nie wiem jak je rozkleić i potem skleić by nic nie odpadło i nic nie spieeeerdzielić by kolejnych nie kupować.
każda rada będzie pomocna.
z początku myślałem że te zakrzywienie odbicia nie będzie aż tak przeszkadzało aż do dzisiejszego poranka gdy do pracy pojechałem. gdy cofałem by zaparkować to cofałem jak nauka jazdy. kaszana na całej linii.
każda rada będzie pomocna.
z początku myślałem że te zakrzywienie odbicia nie będzie aż tak przeszkadzało aż do dzisiejszego poranka gdy do pracy pojechałem. gdy cofałem by zaparkować to cofałem jak nauka jazdy. kaszana na całej linii.
Robert Ferrari czeka
tutaj masz coś na ten temat, niestety fotki już nie działają, ale z opisu zawsze coś wyciągniesz..
https://a6klub.pl/a6-c4-wymiana-mat-grzewczych-w-lusterkach-foto-story-vt4522.htm
https://a6klub.pl/a6-c4-wymiana-mat-grzewczych-w-lusterkach-foto-story-vt4522.htm
Audi A6 C4 2,5 AEL '96 Sedan Quattro - 14-
Audi A6 C4 2.8 30V ACK '97 Avant Quattro - 11-14
Audi A6 C4 2.5 AEL '97 Avant Quattro - 09-10
VW Golf MK3 2.0 8V ADY '95 - 07-09
VW Golf MK2 1.8 8V RP '89 - 04-06
Audi A6 C4 2.8 30V ACK '97 Avant Quattro - 11-14
Audi A6 C4 2.5 AEL '97 Avant Quattro - 09-10
VW Golf MK3 2.0 8V ADY '95 - 07-09
VW Golf MK2 1.8 8V RP '89 - 04-06
wkłady do lusterek zwrócone czekam tylko na zwrot kasiorki i od razu kupuję maty i lecę z montażem. może w pracy se to zrobię. opalareczka jest, nożyki do tapet są i poliuretanu pod dostatkiem a ten powinien wytrzymać wysoką temp.
[ Dodano: 2011-10-18, 09:40 ]
[ Dodano: 2011-10-18, 09:40 ]
a nie musiałeś nic docinać?? czy wszystko ładnie pasowało bez kombinacji

Robert Ferrari czeka
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Sławek
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
ja kupiłem podobne do tych z aukcji, trzymając w rękach od razu widać różnicę między oryginałem a tym dokupionym. Niestety u mnie nie tylko padła mata , ale też rozwarstwiło się lusterko i nieciekawie wyglądało z nalotem na brzegach .
Oryginalne ma jeszcze jakiś element wlutowany na wewnętrznym rogu, prawdopodobnie czujnik nagrzania który w pewnym momencie nagrzania odcina obwód ( taka wielka pastylka pod plastikową osłoną ).
Zamontowałem w nocy więc jutro sprawdzę jak to w dzień się prezentuje.
Na pewno grzeje po przekręceniu stacyjki.
Oryginalne ma jeszcze jakiś element wlutowany na wewnętrznym rogu, prawdopodobnie czujnik nagrzania który w pewnym momencie nagrzania odcina obwód ( taka wielka pastylka pod plastikową osłoną ).
Zamontowałem w nocy więc jutro sprawdzę jak to w dzień się prezentuje.
Na pewno grzeje po przekręceniu stacyjki.
właśnie, u mnie nie grzeje lewe i tez mam z tą pastylką i teraz mam dylemat czy jak założę bez tego czujnika to będzie ok czy nieslawq pisze:Oryginalne ma jeszcze jakiś element wlutowany na wewnętrznym rogu, prawdopodobnie czujnik nagrzania który w pewnym momencie nagrzania odcina obwód ( taka wielka pastylka pod plastikową osłoną ).

wymieniłem wczoraj maty i jest ok. grzeją fajnie, ale nie obyło się bez małych przeróbek. musiałem zrobić nowe otwory na blaszki wystające z mat ponieważ te są w zupełnie innych miejscach niż te w oryginalnych.
ale jest super i mam nadzieję że szkła mi nie poodpadają
aha do rozklejania wkładów użyłem piekarnika i temp. 100 stopni.
ale jest super i mam nadzieję że szkła mi nie poodpadają

aha do rozklejania wkładów użyłem piekarnika i temp. 100 stopni.
Robert Ferrari czeka
wkładki
witam ja dzisiaj wymienilem na nowe wkładki do lusterek zewnętrznych i się zastanawiam czy one cały czas muszą grzać. Nie miałem w ori żadnych bąbelków w plastikach ani innych dziwnych rzeczy ale kiedy dzisiaj jeździłem było 15 na plusie i one cały czas się podgrzewają nie wiem tylko czy stale grzeją czy co jakis czas je wyłącza termostat czy coś podobnego. Ale bajer jest dobry w kilka sekund są suchutkie. Zapłąciłem za kompletne tylko wetknąć całe 70 złotych asferyczne niebieskie
today, tomorrow... quattro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
U mnie lusterka grzeją po włączeniu ogrzewania tylnej szyby z tym że tylko od strony kierowcy. Z drugiej może jest przepalona mata albo coś z kablami.
Piotrku... spójrz, to jest naprawdę proste z ustawieniem profilu auta: nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html
dobre zamienniki podgrzewanych wkladow lusterek
odgrzeje troche kotleta:
ktos wie gdzie kupic dobry zamiennik podgrzewanych wkladow lusterek, chodzi o sprawdzony namiar i w miare ekonomiczne.
brzegi mam juz nadgryzione wiec bawienie sie w przekladke nie ma sensu.
ktos wie gdzie kupic dobry zamiennik podgrzewanych wkladow lusterek, chodzi o sprawdzony namiar i w miare ekonomiczne.
brzegi mam juz nadgryzione wiec bawienie sie w przekladke nie ma sensu.