[ A6 C5] dolozenie fabrycznego subwoofera do systemu nieakty
[ A6 C5] dolozenie fabrycznego subwoofera do systemu nieakty
czy podlaczenie fabrycznego subwoofera do systemu nieaktywnego bez subwoofera w nadkolu (glosniki tylko w drzwiach) jest plug and play czy tez moze wiaze sie to z wiekszymi kombinacjami?
Witam wszystkich
nie chcę zakładać nowego tematu więc dołączę się do tematu. Zostałem posiadaczem subwoofera orginalnego do kombi, i mam pytanie czy w każdym aucie powinna być instalacja do niego? Rozebrałem cały boczek w bagażniku po prawej stronie i niestety nie ma tam kostki. Dodam że w radio(z tyłu) są 2 kostki iso i 2 inne. Dodam jeszcze, że nie działają mi tylnie głośniki a radio mam vw.
pozdrawiam
nie chcę zakładać nowego tematu więc dołączę się do tematu. Zostałem posiadaczem subwoofera orginalnego do kombi, i mam pytanie czy w każdym aucie powinna być instalacja do niego? Rozebrałem cały boczek w bagażniku po prawej stronie i niestety nie ma tam kostki. Dodam że w radio(z tyłu) są 2 kostki iso i 2 inne. Dodam jeszcze, że nie działają mi tylnie głośniki a radio mam vw.
pozdrawiam
-a6-c5-tyl-cisza-w-glosnikach-vt38688.h ... ht=#429704
O ten temat chodzi, ale też mi nikt nie odpisał ani tego nie potwierdził...
dzięki a odnalezienie tematu i za zainteresowanie. Fajny post ale nie za dużo wnosi, nadal nie wiem czy mam instalację czy nieMaver pisze:-a6-c5-tyl-cisza-w-glosnikach-vt38688.h ... ht=#429704
pozdrawiam
no to chyba miałem, rozebrałem cały bagażnik,wyjąłem kanapę i te lastiki od słupka i niestety nic nie ma, nawet samych przewodów.censored pisze:Jeżeli do radia jest wpięta kostka LINE-OUT , to na pewno masz lub miałeś instalację pod subwoofer
[ Dodano: 2011-10-17, 07:38 ]
a czy posiadasz jakiś schemat tych przewodów? Chciałbym go zamontowaćMax1985 pisze:Jeżeli znajdziesz kostkę to instalacja jest, jeżeli nie znajdziesz to niestety instalacji nie ma i trzeba przewody dociągnąć z radia.
pozdrawiam