[ A6 C5] Nasadka na śrubę zabezpieczająca...
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Witaj Broda podjedź do jakiegoś aso tam maja kilka kompletów ze śrubami zabezpieczającymi i dobierzesz odpowiednią podasz jej numer i ktoś się na pewno odezwie bo tego na prawdę jest kilka kompletów wiem bo sam tak szukałem jak mi mechanicy buchnęli śrubkę zabezpieczającą
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

witam
ten sam problem miałem kilka dni temu z tym że nie w Polsce....kombinowałem i pojechałem do Audi i powiedzieli mi że nie robią już więcej tych śrub....jedynie to to co mają na własność dla siebie....tak więc poprosiłem gościa z Audi i użyczył mi tejże nasadki odkręciłem śruby i od razu zakupiłem 4 nowe (kosztowały mnie 16EUR)w salonie Audi...teraz nie mam żadnej zabezpieczającej i myślę że tak jest lepiej.
ten sam problem miałem kilka dni temu z tym że nie w Polsce....kombinowałem i pojechałem do Audi i powiedzieli mi że nie robią już więcej tych śrub....jedynie to to co mają na własność dla siebie....tak więc poprosiłem gościa z Audi i użyczył mi tejże nasadki odkręciłem śruby i od razu zakupiłem 4 nowe (kosztowały mnie 16EUR)w salonie Audi...teraz nie mam żadnej zabezpieczającej i myślę że tak jest lepiej.