[Audi a6 c4 2,5 tdi ael- problem z licznikiem
[Audi a6 c4 2,5 tdi ael- problem z licznikiem
Witam!, problem polega na tym, że przestał działać prędkościomierz wraz z kilometrami nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem, bawiłem się kodami w climatronicu może to tym spowodowane, proszę o pomoc.
Żyję szybko i nigdy nie patrzę dalej, niż na pół kilometra
przepraszam za odkop ale jak to sprawdzic w tym climatronicu? u mnie tez nie dziala predkosciomierz i licznik km i wlasnie zastanawiam sie co z tym zrobic
i jeszcze jedno pytanie, od momentu w ktorym padly liczniki wspomaganie sie dziwnie zachowuje, czasem lekko kiera chodzi, a czasem troche ciezej. czy to jest jakos polaczone, ze przy wyzszej predkosci ster robi sie sztywniejszy?

dzieki
wlasnie tak probowalem, ale nie chcial wyjsc, tylko wydaje mi sie, ze przyczyna bylo to, ze moj climatronic wariuje i czasami niektore guziki nie dzialaja (zupelnie nie wiem dlaczego). i jeszcze jedno pytanie, czy jak ustawie 17 to automatycznie bedzie mi sie pokazywac predkosc, czy musze jeszcze jakos to zatwierdzic? przepraszam za moze banalne pytania, ale auto mam od niedawna i je dopiero poznaje. wczesniej jezdzilem oplami i to takimi w moim wieku albo starszymi