no fakt. Ta blaszana obejma zajmuje duzo miejsca...
[ A6 C6] BIXENON Skretny
-
0x4B25A
-
Społeczność Audi A6
- pama
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
0x4B25A,
ja tez myslalem, ze zdjecie zderzaka to problem.. a w gruncie rzeczy to banalne
Najlepiej jak we dwoch bedziecie sciagac zderzak, wtedy nie spadnie na ziemie.. no i jakis podnosnik by sie przydal.. latwiej grzebac przy srubach:)))
W razie problemow, czy pytan, pisz smialo.. pomoge, bo ostatnio sciagalem
ja tez myslalem, ze zdjecie zderzaka to problem.. a w gruncie rzeczy to banalne
Najlepiej jak we dwoch bedziecie sciagac zderzak, wtedy nie spadnie na ziemie.. no i jakis podnosnik by sie przydal.. latwiej grzebac przy srubach:)))
W razie problemow, czy pytan, pisz smialo.. pomoge, bo ostatnio sciagalem
-
3.0 BMK 224KM
kolego fenomenalny,a czy ten twoj mechanik zlota raczka moglby zajrzec i wymienic silniczek takze u mnie.tez mam padnieta lewa strone a aso jak to aso ,nie da sie wymienic,trzeba nowa lampke
...jaki bylby ewentualny koszt tej uslugi i skad wziac taki silniczek,bo chyba ciezko znalezc uzywke skoro to czesc nie wymienna
prosze o info w tej sprawie.pozdrawiam
-
3.0 BMK 224KM
no wiem,wiem z tym ze bez pomocy kolegi z klubu to raczej tego nie ogarne,pozatym trzebaby jeszcze gdzies silniczek skolowac.jade za tydz. do kraju i chcialbym to zrobic jak sie uda.do Wrzesni mam 140km wiec nie daleko.mam nadzieje,ze kolega fenomenalny pomoze i niedlugo bede mogl sie cieszyc cisza po przekreceniu stacyjki,bo te ciagle piiiiiii juz mnie dobija 
-
0x4B25A
-
3.0 BMK 224KM
panowie i ja dołączę do grona dotknietych problemem xenonów skretnych, jedna lampa wymieniona była w całości a teraz druga się odzywa:(
0x4B25A obaj jak widzę jesteśmy z Warszawy więc może by problem rozwiązać jakoś wspólnie oczywiście z pomocą kolegi fenomenalnego
0x4B25A obaj jak widzę jesteśmy z Warszawy więc może by problem rozwiązać jakoś wspólnie oczywiście z pomocą kolegi fenomenalnego
było: Skoda Superb 1.8T
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
-
0x4B25A
bullmania, pomysł nie niest głupi, ale pozostaje kwestia czasu, bo kolega fenomenalny ma fachowca od tego, ale aż we Wrześni
Ja póki co przyzwyczaiłem się do tego
Rozklejanie lamp nie wchodzi w grę moim zdaniem a tak chyba większość naprawia (nie mówie o tym człowieku z Wrześni)...
Co więcej uważam, że problem nie będzie i tak rozwiązany bo jak wymienimy w jednej lampie odezwie się druga i tak w kółko... sam widzisz na swoim przykładzie a te silniczki są cały czas używane niestety (każdy skręt w zakresach prędkości) i jak widać podatne na uszkodzenie
Co więcej uważam, że problem nie będzie i tak rozwiązany bo jak wymienimy w jednej lampie odezwie się druga i tak w kółko... sam widzisz na swoim przykładzie a te silniczki są cały czas używane niestety (każdy skręt w zakresach prędkości) i jak widać podatne na uszkodzenie