Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Zabezpieczenie przed kradzieża problem

Elektryka
ODPOWIEDZ
repet
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] Zabezpieczenie przed kradzieża problem

Post autor: repet » 01 paź 2011, 12:44

Witam
Od niedawna jestem posiadaczem mojej Audi i poprzedni właściciel zamontował nie fabryczne zabezpieczenie przed kradzieżą.Polega ono na tym że po około 5 minutach jazdy samochód piszczy kilka razy i trzeba wtedy wcisnąć 3 razy schowany przycisk,w przeciwnym wypadku samochód stanie...No i stało się dziś dojeżdżając do domu doszedłem do wniosku że już ten kawałek dojadę bez wciskania tego przycisku.. jednak mylilem się:(Samochód zgasł a każda próba uruchomienia konczy się wyciem, miganiem awaryjnych i trąbieniem :[ Miał ktoś podobne zabezpieczenie w A6 albo ma pomysł jak temu teraz zaradzić? problem jest taki że samochód kupiłem w Belgi i nie mam już kontaktu z poprzednim włascicielem więc nie wiem co to za system itp :(
Pozdrawiam

ArtHurO
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ArtHurO » 01 paź 2011, 14:18

Repet - wiesz gdzie jest przycisk bo go musisz naciskać. Musisz niestety dostać sie do przycisku i później po kabelkach do samej centralki zabezpieczenia. Jak odczytasz jakie to zabezpieczenie - producent, model itp. - o wiele łatwiej będzie coś pomóc.

Awatar użytkownika
marvin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: marvin » 01 paź 2011, 16:26

Włodarczyk Robert Elektromechanika Pojazdowa
Adres: ul. Fredry 16
30-601 Kraków
woj. małopolskie

Dane kontaktowe:
tel. (012) 269-14-46

Ręczę za niego głowa, jeśli chcesz się z nim zgadać możesz przez klubowicza dalsim1 albo zapraszam na spota w poniedziałek
black_six

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja