dzięki eneron, za info teraz to już będę wiedziałeneron pisze:Po lifcie zmieniono lampy i zamontowano większe soczewki oraz H7+H7 i chyba w halogenach H1 (halogeny zmieniono z soczewek na "zwykłe")
[A6 C5]jakie żarówki
Jeżeli masz spryski na światłach i cię MO zatrzyma i się będą czepiać to wystarczy powiedzieć że masz montowane seryjnie xenony i takie były od początku, niech udowodnią że jest inaczej,MISIEK_A6 pisze: Wczesniej miałe 8000K i nikt sie mnie nie czepiał ani na przeglądzie alni na drodze MisiaczkiPoprostu Xenon Pasuje do SZÓSECZKI
![]()
Im słabsze hamulce tym dalej zajedziesz
-
_Marek_
to jak w koncu z tymi zarowkami w lampach przeciwmglowych w przedlifcie?
wczesniej mowa o h7, teraz h3 to w koncu jakie sa?
zastanawiam sie nad ksenonem do przeciwmglowych(max 6000k) oraz o zalozeniu drogowych(dlugich) takich aby ladnie swiecily na bialo bo przy ksenonach w mijania to jak siki wygladaja.
ew. jakie lepiej zarowki o bialej barwie, ktore tez dobrze oswietlaja wstawic do przeciwmglowych?
do drogowych mysle nad h7 osram.
wczesniej mowa o h7, teraz h3 to w koncu jakie sa?
zastanawiam sie nad ksenonem do przeciwmglowych(max 6000k) oraz o zalozeniu drogowych(dlugich) takich aby ladnie swiecily na bialo bo przy ksenonach w mijania to jak siki wygladaja.
ew. jakie lepiej zarowki o bialej barwie, ktore tez dobrze oswietlaja wstawic do przeciwmglowych?
do drogowych mysle nad h7 osram.
eneron pisze:W A6 C5 od 97 aż do dużego liftu były zawsze:
Mijania H1
Drogowe H7 :-P
To jak w koncu? ja mam A6 2000r to mam H1 czy H7 mijania?Sylwek240 pisze:
Jeśli masz z 98r to masz:
drogowe H1
mijania H7
przeciwmgielne H3
[ Dodano: 2009-05-14, 20:12 ]
no i przeciwmgielne jakie sa...?
[ Dodano: 2009-05-14, 20:13 ]
nie mam ksenonow, tylko normalne soczewy
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- mastach41
- Forum Audi A6 / A7

http://www.samnaprawiam.com/download/ka ... k_audi.pdf
Tutaj dla wszystkich zainteresowanych nie tylko c5-ątkami , jest spis żarówek używanych w różnych modelach audi ;D
Tutaj dla wszystkich zainteresowanych nie tylko c5-ątkami , jest spis żarówek używanych w różnych modelach audi ;D