Transmiter
-
- Forum Audi A6 / A7
http://allegro.pl/transmiter-fm-16gb-mp ... 48780.html Ja kiedys kupiłem ten model i bylem zadowolony. Dzwiek byl czysty zero szumow i trzasów, wykonanie też solidne i co najwazniejsze RDS, dzialal szybko aby sie utwór zmieniło juz odrazu wyswietlał tytuł na radiu. Mam stacje alpine i fajnie to wygladalo gdy sie właczylo rds info to wyswietlalo caly tytul wykonawce i z jakiego albumu 

Mój jest praktycznie identyczny tylko,że firmuje go manta i pewnie dlatego jest 30zł droższy:)Mam pytanko,co zrobić,żeby jak wyjmuję kluczyk ze stacyjki zasilanie w gniazdku zapalniczki też zostało przerwane?Troszkę głupio to urządzili bo nie uśmiecha mi się bez przerwy wyjmować transmiter z gniazda po dojechaniu do celu..A może sam transmiter się wyłącz jak radio?
[ Dodano: 2011-09-21, 19:19 ]
Generalnie testowałem ustrojstwo i dla mnie moze być,myślałem,że będzie gorzej,za tę kasę to prezent:)Mało tego rds wyświetla się na wyświetlaczu radyjka i sida..fajnie
[ Dodano: 2011-09-21, 19:19 ]
Generalnie testowałem ustrojstwo i dla mnie moze być,myślałem,że będzie gorzej,za tę kasę to prezent:)Mało tego rds wyświetla się na wyświetlaczu radyjka i sida..fajnie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
ja mam zapalniczkę pod światła jak zapalam światełka to transmiter odpala mi.
https://a6klub.pl <--- zapraszam.
-
- Forum Audi A6 / A7
W moim była opcja losowego odtwarzania zarowno całosci jak i w kazdym folderze. Pozatym playliste dalo sie zrobic wrzucajac na karte foldery a potem zmieniac je w transmiterze za pomoca pilotajak dla mnie to każdemu brakuje opcji odtwarzania losowego... albo przynajmniej możliwości zrobienia playlisty... tak to jest porozpierdzielane po tej karcie pamieci wszystko...

- tokarka606
- Forum Audi A6 / A7