A tak wyjezdzaja z parkingu holendrzy.
13-ty jednak jest pechowy
[ Dodano: 2011-09-13, 23:22 ]
Hak przebil zderzak i wgniut spod. Teraz juz jest bita
Silniczek w opisie, wyposazenie standard, modow zadnych nie bedzie, bo fabryki sie nie poprawia. Autko dostalo pelny nowy rozrzad 1500zl, wszystkie filtry i plyny, swiece, napinacz lancucha walkow rozrzadu 1700zl w ASO. Mieciac temy wlozylem w nia 4500zl. Teraz po 3-ciej trasie do Polski sypla sie skrzynia w polsce czeka juz drug ( byla EFC teraz bedzie DJR), a jak inna skrzynia to nowe kompletne sprzeglo i czas na kolejna wymiane oleju. W ciagu mieciaca 11tys km. Szukalem zadbanej i serwisowanej do samego konca. Kupilem od starszego goscia i nigdy wiecej takiego bledu nie zrobie.
Zawsze Bylo BMW, Tylko dlatego ze nie audi AUDI Quattro ! Teraz juz wiem co jest Najlepsze !
Skiponl, no dorwac tego goscia i mu nakopac że porysował
Bardzo ładniutka Tylko dziwnie ze ci sie sypnął manual, bo zazwyczaj padają automatyczne skrzynie
Helmut, zielony bolid :-)Już wzmocniony Helmut 400 koników a zapowiada się więcej
Gosc zostawil kartke za wycieraczka z nazwiskiem i numerem swojego telefonu. Wszystko idzie z ubezpieczalni. Najgorsze jest to ze caly dol jest wcisniety do srodka, nie wiem jak oni to wyciagna. A w skrzyni nie bylo oleju. Auto jezdzilo tylko w kolo komona wiec nic sie nie moglo stac. Tydzien po kupine ciagnelem przyczepe do Polski i na parkingu przy postoju uslyszalem dziwne gruchotanie na biegu jalowym. Zanim dojechalem do polski skrzynia zaczela wyc. W Polsce nalalem oleju i ceramizer, ale bylo juz za pozno. Myslalem ze bedzie dobrze,ale niestety nic. I jezdze juz tak 5tys km bo nie moglem znalezc takiej samej skrzyni o kodzie EFC, popytalem, posprawdzalem i wstawiam DJR, ktora tez byla montowana w A6C5 Q ACK , moze sie uda.
Zawsze Bylo BMW, Tylko dlatego ze nie audi AUDI Quattro ! Teraz juz wiem co jest Najlepsze !
Skiponl, No to tyle że kulturalny był i że zostawiła swoje dane Bo sa tacy co by sobie odjechali nic nie zostawiając A z tą skrzynią to naprawdę miałeś pecha Ale z przekładką skrzyni manualnej nie powinno być problemów My tez przechodziliśmy tyle że remont automatycznej a ty masz manual wiec luzik
Helmut, zielony bolid :-)Już wzmocniony Helmut 400 koników a zapowiada się więcej
Nie ukradli. Auto stalo na parkingu przy ulicy, Jakis zajob zapieprzal i scinal zakret, a ze sliska zima to polecial prosto w audi, i jeb...y uciekl. Dobrze ze sasiad zdarzyl spisac numery i chociaz tyle mam. Teraz czekam na rzeczoznawce i na decyzje czy auto na szrot czy do naprawy.
Dzisiaj dostalem papiery z Policji Bedzie dobrze maja glaba co mi przywalil. Lepek jechal astra. Aby do poniedzialku, bo w poniedzialek rzeczoznzwca i decyzja czy szrot czy naprawa. Kurde szkoda mi jej jak cholera, bo doprowadzilem jaj do stanu idealnego. Musialem jeszcze tylko FIS-a wymienic i bylo by wszystko
Dostalem Opinie Auto nie do naprawy, Koszta naprawy przekraczaja wartosc auta.
Juz wszystko mialem zrobione. Teraz musze zaczac od nowa. Ku...a tyle kasy
Niestety auto przechodzi na wlasnosc ubezpieczalni. Tez bym tak chcial, zeby wziasc kase i dostac jeszcze auto. Zaraz bym ja sklepal i jezdzil dalej. Tu niestety zasady inne. W momencie przelewu kasy z ubezpieczalni auto automatycznie zmienia wlasciciela.