Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C5] Jak zdemontowac tapicerke z foteli

Wnętrze
ODPOWIEDZ
_Maver

[Audi A6 C5] Jak zdemontowac tapicerke z foteli

Post autor: _Maver » 09 wrz 2011, 10:49

Wybebeszylem fotel kierowcy w ktorym chyba padła mi pompka pompujaca powietrze pod plecy (regulacja gora dol, dziala, nie dziala pompowanie i wypompowywanie powietrza)
Niestety calosc zblokowala sie w tak wyjatkowo niedogodym momecie ze nie jestem w stanie wyiedziec dluzej na fotelu niz kilkanascie minut.
Chcialem dostac sie do srodka fotela i wypuscic powietrze recznie (mam nadzieje ze da sie odpiac tam jakis wezyk czy cos takiego).

Wymontowalem fotel, zdjelem ta platikowa oslone z przyciskami a dalej nie wiem jak zdjac reszte tapicerki zeby nie pourywac wszystkiego. Caly ten mechanizm jest chyba w oparciu bo pod spodem widze tylko regulacje fotela gora/dol.

Czy na forum pojawial sie jakis temat z opisem jak to zrobic w bezpieczny sposob?
Probowalem przekopac forum wyszukiwarka ale za cholere nie moge znalesc tego czego szukam.
Fotel mam juz wybebeszony, wiec tez nie chcial bym tego odkladac na inny dzien i skladac wszystkiego do kupy.

Czy ktoras z osob dluzej przebywajacych na forum moze mi pomoc znalesc odpowiedni watek? Ewentualnie moze ktos wie jak bezpiecznie dostac sie do tego mechanizmu?

_Maver

Post autor: _Maver » 09 wrz 2011, 19:00

Dziekuje, chyba tego wlasnie bylo mi trzeba. Jutro bede walczyl dalej :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja