Witam
Wybieram się do was na 3-tawy jakoś dotrzeć nie umiem ale to może dlatego że jestem zbyt mocno związany z A4-klub.pl
choć to zupełnie inny termin spotkań
jak skończę robotę w tym tygodniu to wpadnę na pewno
Panowie potrzebuje namiarów na porządnego mechanika który powymieniał by mi uszczelnienia na napinaczach i wałkach z tyłu głowicy. Problem niby błahy ale wolałbym odwiedzić kogoś kto kojarzy temat cieknących V6 V8
Jeśli macie osobę wartą polecenia dajcie znać. Chodzi mi o nasz region.
Pozdro.
Było -->A4 1.8 ADR [B5]
Było -->A6 1.9 TDI AFN [C5]
Było -->Audi 100 2.3E NF [C3]
Jest -->Audi A6 2.4 AGA [C5]
kolego jeste tutaj nowy toczę się A4 2003r 2,0FSI we wtorki na Spocik A4 w katowicach nie wiesz czy ktoś od was nie chce sprzedac sedana A6 z 2004 i w górę
Witam pytanko czy spotkania na 3 stawach aktualne? bo mam zamiar się wybrać
Drugie pytanko czy poświęci ktoś chwilę czasu żeby podpiąć mojego grata pod vaga bo już nie wiem co go boli?
jedź w ciemno:) chłopaki są tam na bank...ja dawno nie byłem, ale wpadnę w niedługim czasie...vagowanie autka Tam to standard...pozdro dla A6 i Audi ze ÂŚląska...
Zapraszamy na zlot z ogniskiem wszystkich posiadaczy Audi 9-go października (niedziela) do kamieniołomu w Kozach
Zlot miał się odbyć obok pensjonatu Ania ale niestety parking jest zawalony drzewem więc po długich poszukiwaniach dzięki zaangażowaniu Kolegów mamy miejscówkę - kamieniołom w Kozach