[A6 C5]Nowy grill - zderzak ?
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
fotke a4 pstryknalem na zlocie w hradcu kralove jakby ktos chcial zobaczyc jak bylo w 2006 to tu jest link do albumu http://arturro007.fotosik.pl/albumy/31412.html
wracajac do grila to on wyglada dobrze na aucie ktore ma waskie, dlugie reflektory. C5 ma zblizone do kwadratu stad imo komicznie wyglada.
wracajac do grila to on wyglada dobrze na aucie ktore ma waskie, dlugie reflektory. C5 ma zblizone do kwadratu stad imo komicznie wyglada.
Masz racje kolegoloopguru pisze:Mi też jakoś ten grill niepasi sorry...Jakiś czas temu jechałem za C5 - na tylnej klapie znaczki S6 4.2,a z wydechu diesel kopciłDla mnie to też wieś uszczęśliwiać ten model na siłe.

- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
Ale w drugą; stronę to wyglą;da ciekawiej. Swego czasu kolega jeździł S6 ze znaczkami 1.9 TDI :mrgreen: Nie jeden się zdziwiłloopguru pisze:Mi też jakoś ten grill niepasi sorry...Jakiś czas temu jechałem za C5 - na tylnej klapie znaczki S6 4.2,a z wydechu diesel kopciłDla mnie to też wieś uszczęśliwiać ten model na siłe.

AKE 2.5 TDI V6 QUATTRO 205 PS
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
moze wyjasnie o co mi chodzilo ze zderzakiem rs6
otoz niechcialem aby moja a6 wygladala ja co drugie auto na ulicy, w podlaskim jest od zatrzesienia c5 a ja chcialem aby moja wygladala inaczej.
absolutnie nie chodzilo mi o to aby moje auto jezdzilo szybciej, poprostu chcialem je zmienic, a styl a'la rs6 jest jedynym imo pasujacym do tego auta.
zreszta jak zerkniecie do mojej galeri to kazde swoje auto zmienialem, wiec i a6 rowniez sie "dostalo"
zreszta, kazdy potrafi odroznic rs6 od zwyklego auta tym bardziej ze w wersji przedliftingowej nie wystepowalo w tej opcji.

absolutnie nie chodzilo mi o to aby moje auto jezdzilo szybciej, poprostu chcialem je zmienic, a styl a'la rs6 jest jedynym imo pasujacym do tego auta.
zreszta jak zerkniecie do mojej galeri to kazde swoje auto zmienialem, wiec i a6 rowniez sie "dostalo"

zreszta, kazdy potrafi odroznic rs6 od zwyklego auta tym bardziej ze w wersji przedliftingowej nie wystepowalo w tej opcji.
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
zdolny lakiernik sobie z tym poradzi,censored pisze:No wszystko spoczko , tylko wez pod uwage , ze zderzakow od RS6 nie zalozysz do "naszych" A6poniewaz blotniki sa szersze niz u nas
No chyba ze bedziesz rezal zderzaki
wiekszym problemem jest cena za taki zderzak z calym kompletem siatek oraz inne wyciecie zderzaka, a co za tym idzie inna maska itd, dlatego ja zdecydowalem sie na laminat.