[warsztat] naviservice Józefów
[warsztat] naviservice Józefów
Polecam zdecydowanie - zdemontowali mi wkurzającego mnie parrota założyli telefon bluetooth (orginał) i AMI (własne) - Iphone śmiga jak szalony telefon również żadnych błędów etc.
1. Demontaż parrota (a był straszliwie wpięty w cały system audio) + montaż kompletnego zestawu bluetooth - 1500zł
2. AMI 750zł + 250 montaż (ale kabelek mam w schowku w podłokietniku a nie na desce więc montaż trochę pewnie droższy)
3. zdjęcie blokady z tunera TV - 200zł
Może niezbyt tanio ale wszystko szybko, sprawnie i bez przygód - na koniec podpięcie pod VAG - 0 błędów 12 miesięcy gwarancji i fakturka VAT (wrzucę w koszty)
2. AMI 750zł + 250 montaż (ale kabelek mam w schowku w podłokietniku a nie na desce więc montaż trochę pewnie droższy)
3. zdjęcie blokady z tunera TV - 200zł
Może niezbyt tanio ale wszystko szybko, sprawnie i bez przygód - na koniec podpięcie pod VAG - 0 błędów 12 miesięcy gwarancji i fakturka VAT (wrzucę w koszty)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
t_rex_ pisze:3. zdjęcie blokady z tunera TV - 200zł

btw.... Gość z Józefowa (navik na allegro) faktycznie ma sporo fajnych rzeczy i nie najdroższy montaż. Polecam jako dostawcę ciekawych klamotów

Wykonane mody
:
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak

C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak
- maximus161
- Forum Audi A6 / A7
dołączam się do polecających naviservice z Józefowa
Podjechałem na dorzucenie bluetootha do mojej 6tki.
Sprawnie, konkretnie, czysto i z pełną informacją co i jak robione i jak działa.
Na co dzień jestem mocno zarobiony i nie mam czasu za bardzo sam się grzebać (może kiedyś się to zmieni bo mnie ciągnie) ale póki co to miejsce idealne dla mnie aby dorzucać to czego brakuje mojemu autku.
Planuję robić u nich kolejne rzeczy.
Podjechałem na dorzucenie bluetootha do mojej 6tki.
Sprawnie, konkretnie, czysto i z pełną informacją co i jak robione i jak działa.
Na co dzień jestem mocno zarobiony i nie mam czasu za bardzo sam się grzebać (może kiedyś się to zmieni bo mnie ciągnie) ale póki co to miejsce idealne dla mnie aby dorzucać to czego brakuje mojemu autku.
Planuję robić u nich kolejne rzeczy.
No to do tej listy pozytywów niestety musimuy dołączyć super negatyw! Naviservice podczas montażu tv lcd i bluetooth spaprali mi wzmacniacz bose (który zreszta kilka miesięcy wcześniej założyli) reklamacja złożona natychmiast (trzy dni po montazu - problem polagał na trzaskach i buczeniu w głośnikach podczas ogladania DVD i rozmów telefonicznych) po 3 dniach przetrzymywania samochodu w warsztacie w Józefowie oddali mi całkowicie sp.... totalnie cichy... normalnie nic nie działa - teraz mogę słuchać swojego radia, oglądac DVD i rozmawiać na głośnym - bez dźwięku!
Pan właściciel poprostu uciekł.... po złożeniu reklamacji na piśmie - powiedzieli że maja 14 dni i żebym już nie dzwonił bo im przeszkadzam w pracy. Totalne nieporozumienie ludzie paranoja - czuję się kompletnie oszukany, wyłudzili prawie 4000 tysie i oddali samochód bez dźwięku... paranoja
Najbardziej żenujące przedstawienie wykonuje w tym wszystkim właściciel pan Krzysztof Bykowski - poprostu świadomie unika kontaktu jak jakiś dzieciak... totalne dno, żenada, oddałem juz sprawę do prawnika a jutro jestem umówiony na expertyzę... czy moze ktoś mi coś doradzić ? co robić czuje się totalnie zignorowany i zrobiony w balona!
pozdr
Pan właściciel poprostu uciekł.... po złożeniu reklamacji na piśmie - powiedzieli że maja 14 dni i żebym już nie dzwonił bo im przeszkadzam w pracy. Totalne nieporozumienie ludzie paranoja - czuję się kompletnie oszukany, wyłudzili prawie 4000 tysie i oddali samochód bez dźwięku... paranoja

Najbardziej żenujące przedstawienie wykonuje w tym wszystkim właściciel pan Krzysztof Bykowski - poprostu świadomie unika kontaktu jak jakiś dzieciak... totalne dno, żenada, oddałem juz sprawę do prawnika a jutro jestem umówiony na expertyzę... czy moze ktoś mi coś doradzić ? co robić czuje się totalnie zignorowany i zrobiony w balona!
pozdr
-
- Forum Audi A6 / A7
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7