[ A6 C5] rozkodowanie radia
[ A6 C5] rozkodowanie radia
Witam posiadam radio audi concert plus. Po zdjęciu klemy radio zakodowało sie. Czy może mi ktoś pomóc nr fabr radia AUZ1Z3A9620617. Pozdr.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- danielmarek
- Forum Audi A6 / A7
może ten link coś pomoże.....
http://kody-radio.pl/samochody/audi
http://kody-radio.pl/samochody/audi
Wiem,że temat już stary ale nie chcę zakładać nowego.
I mnie przydarzyła się historia z kodem,to znaczy odpiąłem aku i oczywiście kodu brak wszystkie papiery przeszukane i nigdzie go nie ma.
Serwis Audi Góra Libertowska woła sobie za usługę 100zł.
Napisałem do kolesi ze strony z linku powyżej ale cisza.
Macie jakieś pomysły ,jak dostać ten kod.?
Radio to Concert plus.
I mnie przydarzyła się historia z kodem,to znaczy odpiąłem aku i oczywiście kodu brak wszystkie papiery przeszukane i nigdzie go nie ma.
Serwis Audi Góra Libertowska woła sobie za usługę 100zł.
Napisałem do kolesi ze strony z linku powyżej ale cisza.
Macie jakieś pomysły ,jak dostać ten kod.?
Radio to Concert plus.
U mnie dziwne zachowanie zaobserwowałem.
Jak pisałem wcześniej rozglądałem się za kodem do swojego radia ,nie działało więc go jakiś czas nie włączałem ,pewnego dnia wsiadam odruchowo włączam i działa <szok> .
Co o tym myśleć??
Sytuacja taka zdarzyła mi się dwa razy ,pierwszy raz odpiąłem świadomie aku ,drugim razem auto zgubiło prąd bo masa przy klemie była słabo dokręcona.
Za każdym razem po jakimś czasie radio zaczyna działać poprawnie.
Jak pisałem wcześniej rozglądałem się za kodem do swojego radia ,nie działało więc go jakiś czas nie włączałem ,pewnego dnia wsiadam odruchowo włączam i działa <szok> .
Co o tym myśleć??
Sytuacja taka zdarzyła mi się dwa razy ,pierwszy raz odpiąłem świadomie aku ,drugim razem auto zgubiło prąd bo masa przy klemie była słabo dokręcona.
Za każdym razem po jakimś czasie radio zaczyna działać poprawnie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 290KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Siemka,
z tym że radio jak było włożone przez fabrykę i zgubi zasilanie nie powinno sie zakodować to nie bardzo sie zgodze, jeżeli auto posiada instalację cyfrową CAN to i owszem, ale w A6 przed liftem nie koniecznie, kody dawali razem z dokumentami od radia, jak by nie byl potrzebny to by nie dawali, jak by ktoś chciał rozkodowac radio jestem w stanie wyciągnąć oryginalny kod z radia programatorem koszt 60zł + przesyłka.
pozdro.
z tym że radio jak było włożone przez fabrykę i zgubi zasilanie nie powinno sie zakodować to nie bardzo sie zgodze, jeżeli auto posiada instalację cyfrową CAN to i owszem, ale w A6 przed liftem nie koniecznie, kody dawali razem z dokumentami od radia, jak by nie byl potrzebny to by nie dawali, jak by ktoś chciał rozkodowac radio jestem w stanie wyciągnąć oryginalny kod z radia programatorem koszt 60zł + przesyłka.
pozdro.
-
- Forum Audi A6 / A7
prośba o rozkodowanie radia audi a6 c5
cześć , proszę o rozkodowanie radia audi a6 c5 (AUZ1Z2V2635328)