1237709, te na przod ma zalozone znajomy i powiem szczerze ze z wygladu fajnie sie prezetuja ( ale ringi to tylko do BMW ) co do swiecenia to jednak kicha a i zero bledow na fisie
co do tylnych to z tego co mi wiadomo w Tych lampach nie wywala bledu tylko uwazaj na niby chinskie podrobki In Pro
Dzieki za odp. , no ja mam xeony wiec na przod wezme te soczewkowe , ringi ehh jakos mi diody nie pasuja tutaj do a6 , jest to beczka wiec agresywniej wg mnie beda ringi teraz tylko dowagacje czy przody dac chromowe jak na zdjeciu czy wersja z czarnym wnetrzem
dodam iz mam cala srebrna audiczke , jedynie z tylu nad wydechem ciemny plasticzek , oczywiscie blenda , halogenki i kratownice sa czarne
Ok jescze wracajac do tematu lamp zapytam o zarowki , myslalem o chromowych migaczach na tyl i przod czy powinienem dac czerwone ? ew jakies inne uklady zarowek , boje sie tam wsadzac ledy jak kolega pokazal wczesniej w sw. cofania gdyz boje sie ze za dnia beda slabo widoczne
1237709, wsadzaj smialo chromowane (pomarancz) zarowki do migaczy ja mam z przodu i z tylu i jest git jak wsadzisz diodowe kierunki to na pewno bedzie szybsze mryganie kieunkow
polecam natomiast zastosowac diody do wstecznego wyglada i swieci rewelka