Witam jestem posiadaczem audi od tygodnia jak kupowałem wszytko było cacy ale na dzisiejszy dzień pojawiła się usterka
.
Mianowicie przy ruszaniu delikatnym od strony pasażera wydobywa się jakiś stuk i tak cały czas jak stoję w korku i dojeżdżam do świateł na małych prędkościach coś puka nie trzeba hamować po prostu operując samym gazem dodając i ujmując coś stuka. 2 dni temu byłem na przegladzie nic nie wykryli dziś na trzepakach znów w salonie mercedesa i gość powiedział że nie wie co to. Przy większych prędkościach czy na nie równej nawierzchni stuków nie ma .
[ A6 C5] Lekie Stukanie
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Przy hamowaniu nie ma tego wczoraj ściągnęliśmy na warsztacie ta osłonę bo jeden z mechaników powiedział że to poduszka silnika. I po oglądnięciu ich widać ze ta aluminiowa cześć jest z jednej i drugiej strony tak jak byśmy wzięli otwieracz i otworzyli puszkę i ja zamknęli po prostu jest to uszkodzone i to chyba będzie to a wszystkie wahacze zostały wymienione na nowe. Jest to tez odczuwalne na podłodze pod nogami jak się siedzi po stronie pasażera i tak jak pisałem rusza się powoli z miejsca.
Mam tez pytanie czy kupić poduszki oryginalne czy turecki produkt ktoś coś na ten temat wie
Mam tez pytanie czy kupić poduszki oryginalne czy turecki produkt ktoś coś na ten temat wie

-
- Forum Audi A6 / A7
Witam. a ja mam w swoim autku taki problem. Coś sobie puka z tyłu i nie moge zdiagnozowac co to jest. pukanie wystepuje w trakcie jazdy do max... predkosci 50km/h
i jest wyczuwalne szarpniecie i pukanie gdy jade i puscze pedał gazu i za chwile dodam gazu. A wymienilem poduszki na skrzyni i poduszki na tylnym mośćie na nówki z serwisu.
poduszki wszustkie były wyrwane a teraz sa nówki a problem nadal jest!
i jest wyczuwalne szarpniecie i pukanie gdy jade i puscze pedał gazu i za chwile dodam gazu. A wymienilem poduszki na skrzyni i poduszki na tylnym mośćie na nówki z serwisu.
poduszki wszustkie były wyrwane a teraz sa nówki a problem nadal jest!

stuki w tylnim kole ...
witam
podpinam się pod temat bo od kilku dni zaobserwowałem u siebie stukanie w tylnym kole.
Lekkie stuki można usłyszeć przy jeździe po nierównej nawierzchni,na równej jezdni wszystko ok. Co to może być?
Chciałbym zabrac się za wymiane ale najpierw trzeba wiedzieć czego
pozdrawiam
podpinam się pod temat bo od kilku dni zaobserwowałem u siebie stukanie w tylnym kole.
Lekkie stuki można usłyszeć przy jeździe po nierównej nawierzchni,na równej jezdni wszystko ok. Co to może być?
Chciałbym zabrac się za wymiane ale najpierw trzeba wiedzieć czego

pozdrawiam