Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Radio Concert Safe problem z kodem

Car Audio
ODPOWIEDZ
daniel.tymek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] Radio Concert Safe problem z kodem

Post autor: daniel.tymek » 05 sie 2011, 22:34

Mam problem , odebrałem moje audi od mechanika a ten chyba odlaczyl aku no i rozkodowało sie radio. Samochodzik mam niecałe 2 miesiace dopiero i kodu do radia z tego co widze nie mam nigdzie na papierach. Rozkręciłem radio licząc ze gdzies z tyłu bedzie naklejka z kodem i ukazało sie coś w podobie fotki załączonej tu przez uzytkownika naszego forum Obrazek
Tez mam taka karteczke jak na tym foto na której jest jakis tam czterocyfrowy kod.
Teraz pytanie czy to wlasnie jest kod do rozkodowania radia? Czy poprostu jakis numer serii czy cos w tym stylu? Wpisywalem ten kod ale zadnej reakcji na niego nie było... najpierw nacisnalem tp +rds az pojawiły sie "1000" i zmienilem to na kod a nastepnie znów przytrzymalem tp + rds. I niestety safe pisze cały czas tyle ze te kreseczki sie pojawiaja zabezpieczajace ze jak 2 razy wpisze to trzeba odczekac dluzszy okres.
Pomocy:) sciagalem juz nawet generatory kodów jakies do audi ale byly bezuzyteczne:)

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 06 sie 2011, 11:00

Witam kolego to nie jest kod radia, myślałem tak jak ty szukałem generatorów ale bez skutku radio wylądowało u elektronika.

daniel.tymek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: daniel.tymek » 06 sie 2011, 11:41

Ok dzieki wielkie:)

krzycho2626
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Krzysztof
Rocznik: 2007
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: krzycho2626 » 06 sie 2011, 13:05

Jak jesteś pewien ,że to radio jest orginalne(czyli od nowości) to tylko najbliższe ASO Podajesz vin oraz numer seryjny radia a oni on-line ściągają kod z głównej bazy audi. Koledze zrobili to za darmo. <lol>
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL ! :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja