[A6 C5] Xenony do audi
[A6 C5] Xenony do audi
Witam. Koledzy posiadam audi a6 z roku 1998 . Chciałbym załozyc xenony tylko nie wiem jakie. Na allegro jest mnustwo tego typu aukcji. Moze ktos z was kupował i poleci mi cos ciekawego . ÂŻebym mógł sam zamontowac i nie było z tym duzego problemu.
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6 C5] Xenony do audi
Ja mam ksenony, ale słyszałem, że coś kombinują w przepisach prawnych, czyli oprócz ksenonów będziesz musiał mieć spryskiwacze na lampy. Policja w trakcie kontroli będzie mogła zabrać dowód rejestracyjny i nakazać zdemontować ksenony lub założyć spryskiwacze. Czy ktoś też o tym słyszał?
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
Ja założyłem zestaw firmy Noxon. Koszt 240zł. Montaż banalnie prosty. polecam zarniki 6000kelwinów. swieci jasno niebieskim swiatlem jak oryginał. Co do spryskiwaczy to trzy dni temu bylem na przegladzie i powiedzial mi koles ze musza byc spryskiwacze. przeglad przeszlo i tak :-P co do policji to nie podpada to w takim aucie. to nie jest golf II. a jesli juz to wezma dowod, przeglad kosztuje 18zł i po problemie. przekladka zarówek to 15 minut :mrgreen:
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była
Usunieto pkt 29 regulaminu
Moja Była

Usunieto pkt 29 regulaminu
Koledzy a powiedzcie mi czy ma znaczenie ze zarnik bedzie na dole albo do góry . Bo czytałem i którys z kolegów pisał ze u niego w soczewce widac poswiate żarnika jak swieci . I musiał go odwrócic zeby był na dół. I czy ten zestaw sie nadaje HID
grzyb85, HID jak HID... To wszystko prawie to samo... Ja kupilem pierwszy zestaw HID rok temu byla to barwa 8000K i strasznie zaklocało mi CB radio... Niestety barwa byla dla mnie troche Wiejska... za niebieskie były... Teraz kupiłem sobie 6000K daja piękne białe światło z niebieska poświatą :mrgreen: Nie zakłócają CB Radia no i maja "niby" niemieckie przetwornice w co sam nie wiem czy wiezyc czy nie ale ten zestaw nie nalezał do najtańszych... Pozdrawiam
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7