Oficjalne Logo Polskiego Klubu Audi A6
-
morfeusz27
-
Bolszakoof
-
magic1977
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Maciej
- Rocznik: 1992
- Moje auto: 80 B4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Są firmy które by to zrobiły np.http://www.polmet.com.pl/index.php?page=001
Trzeba by podzwonić ,popytać określić rozmiar znaczka.Wszystko da sie zrobić,tylko czas i chęci.To drugie mam,a pierwszego jak na lekarstwo.
Pomysł mi też się podoba.
Trzeba by podzwonić ,popytać określić rozmiar znaczka.Wszystko da sie zrobić,tylko czas i chęci.To drugie mam,a pierwszego jak na lekarstwo.
Pomysł mi też się podoba.
-
Jurek85
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
censored
jest jakiś problem z wykonaniem tych wlepek??
Jeżeli tak to ja mogę spróbować się coś dowiedzieć od brata z klubu motocyklowego. Oni tam mają ludzi którzy się zajmują produkcją nie tylko wlepek, ale też naszywek itp.
Jak duże te wlepki będą docelowo?? Będą widoczne z daleka??
Tak aprospo tych metalowych znaczków to gdzie one by się miały znaleźć?? Chyba nie na Naszych szóstkach, bo ja na pewno nie będę robił dziur w klapie, ani "kropelką" tego przyklejał.
jest jakiś problem z wykonaniem tych wlepek??
Jeżeli tak to ja mogę spróbować się coś dowiedzieć od brata z klubu motocyklowego. Oni tam mają ludzi którzy się zajmują produkcją nie tylko wlepek, ale też naszywek itp.
Jak duże te wlepki będą docelowo?? Będą widoczne z daleka??
Tak aprospo tych metalowych znaczków to gdzie one by się miały znaleźć?? Chyba nie na Naszych szóstkach, bo ja na pewno nie będę robił dziur w klapie, ani "kropelką" tego przyklejał.
-
Bolszakoof
a kto Ci karze dziury robić?Chyba nie na Naszych szóstkach, bo ja na pewno nie będę robił dziur w klapie, ani "kropelką" tego przyklejał.
http://allegro.pl/item457683484_emblema ... od_ss.html
Mi chodzi o cos w tym stylu...
i jak widac nie trzeba rezania zeby taki emblemat zastosowac. Po to sa dwustrone tasmy klejace. Pomysł sam w sobie wg mnie jest bardzo dobry, z tym ze pownnismy sie wstrzymac - najpierw naklejki, pozniej mozna myslec o emblematach.
Pozdrawiam
- casper
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Kacper
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 2.0TDI 190KM DDDA
- Skrzynia: Multitronic
a jest jakas mozliwosc zeby wyslac kazdemu propozycje zakupu naklejki na maila albo PW, jak juz bedzie wydrukowana i gotowa do rozpowszechnienia? Z doswiadczenia wiem ze nie zawsze sie wszystko czyta na forum:/ a jak cos wskoczy na maila to wszyscy sprawdzaja co to jest, a chodzi o to zeby jak najwiecej osob mialo taka naklejeczke:D wtedy wiadomo czy spotkana gdzies na trasie albo w miescie A6 nalezy do klubowicza czy nie
PS. fajny projekt naklejki
PS. fajny projekt naklejki
Te cztery pierścienie sprawiają, że jesteśmy wyjątkowi
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
---------------------
Bylo:
audi 80 B3 1.6td
audi A6 C4 2.5tdi AEL
mercedes w202 2.5td
Jest:
audi A6 C6 2.7tdi BPP
Chevrolet Camaro 5.7 Z28 1994r.
-
magic1977
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Maciej
- Rocznik: 1992
- Moje auto: 80 B4
- Silnik: 2.0 115KM
- Kontakt:
Bolszakooof pisze:Cytat:
Chyba nie na Naszych szóstkach, bo ja na pewno nie będę robił dziur w klapie, ani "kropelką" tego przyklejał.
a kto Ci karze dziury robić?
http://allegro.pl/item457..._typ_od_ss.html
Mi chodzi o cos w tym stylu...
i jak widac nie trzeba rezania zeby taki emblemat zastosowac. Po to sa dwustrone tasmy klejace. Pomysł sam w sobie wg mnie jest bardzo dobry, z tym ze pownnismy sie wstrzymac - najpierw naklejki, pozniej mozna myslec o emblematach.
Pozdrawiam
Podłączam sie