Witam wszystkich,
jestem nowym posiadaczem A6 dlatego tez prosze o kilka wskazowek klikam z Niemiec a tu za kazdy wjazd do warsztatu to od 50€ wzwyz o salonach Audi nie wspomne,ale jak sam nie zrobie bede musial sie udac:(
(pisze na niemieckim windowsie dlatego tez nie ma kropek i kresek nad literkami). Otoz mam problem z Audi A6 4b C5.Szukalem i nic sa dosyc podobne tematy ,ale sprawdzalem tez to samo co inni podpowiadali i nic.Dzieje sie to tak:
gdy kluczyk siedzi w stacyjce wszystko jest ok tzn.szyby dzialaja i swiatlo wewn. tez.Ale gdy wyciagne kluczyk swiatelko automatycznie sie mruzy (wewnatrz)bezpiecznik robi sie goracy i przepala sie.Zagladalem pod nogi i modul jest cieply w tym momencie, zastanawia mnie fakt czy moze byc to.Wszystko dziala poprawnie tj. centralny, a i gdy otwieram otwieraja sie tylko kierowcy drzwi ,reszta musze nacisnac przycisk w drzwiach ,zamykaja sie normalnie.
Prosze o sugestie...
Pawel DĂźsseldorf
[ A6 C5] Problem z szybami i oswietleniem w srodku
Drzwi Ok,ale czemu mi ten bezpiecznik pali od swiatla wewnetrznego,wyciagajac klucz ze stacyjki,10A nr 14 wsadzajac wiekszy swiatlo sie tli na glowa a wszystko robi sie gorace tzn.bezpiecznik i modul pod nogami kierowcy?
Dodam jeszcze ,ze gdy siedza klucze w stacyjce to moge normalnie wsadzic bezpiecznik i wszystko jest normalnie,gdy wyjme pali.
Dodam jeszcze ,ze gdy siedza klucze w stacyjce to moge normalnie wsadzic bezpiecznik i wszystko jest normalnie,gdy wyjme pali.