Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[Audi A6 C5] Avant - pas środkowy

Wnętrze
ODPOWIEDZ
Xionc

[Audi A6 C5] Avant - pas środkowy

Post autor: Xionc » 08 cze 2011, 20:02

Koledzy, pomóżcie. Auto które kupiłem, chyba od nowości miało kratkę (było kupione w leasingu). Ma dzieloną tylną kanapę, pomiędzy prawym a środkowym fotelem, w oparciu, jest taki dystrybutor pasa środkowego. Pasa oczywiście nie ma, ale też nie widzę, gdzie mógłby on iść, jakoś wewnątrz siedzenia? Gdzie jest zwijarka do niego, bo może jednak jest, tylko wyjęty z tych prowadnic? Help :|

Aha, tak pytanie bonusowe, do czego służą dwa przyciski tak ok 2 x 6 cm które są w siedzisku tylnej kanapy na przeciwko tunelu środkowego? Nie mogę ani ich nacisnąć, ani otworzyć, może to tylko zaślepki?

Xionc

Post autor: Xionc » 08 cze 2011, 20:40

Tak o to. Czyli musze nad nimi popracować. Ale gdzie jest pas? Na zdjęciu wystaje z tej dziury, a u mnie nic nie wystaje, gdzie jest zwijarka?

Xionc

Post autor: Xionc » 08 cze 2011, 20:53

Ok, ale jak sprawdzić, czy tam jest, trzeba zdjąć poszycie z fotela czy co?

Xionc

Post autor: Xionc » 08 cze 2011, 21:06

No tak, ale z fabryki wyszedł z pasem, więc gdzieś musi być miejsce na zwijacz...

Xionc

Post autor: Xionc » 08 cze 2011, 22:07

Kolego, jakoś nie pomagasz... Audi wyszło z fabryki z 5 pasami. W Polskim salonie pas został zdemontowany (albo zwinięty do zera). Pytanie moje jest takie: GDZIE JEST (albo powinna być) ZWIJARKA DO PASA. Jeśli ktoś wie, proszę o odpowiedź, może zdjęcie jakieś. Jak nie ma to kupię na alledrogo.

Xionc

Post autor: Xionc » 08 cze 2011, 22:18

Przecież żeby był na wierzchu to bym nawet nie pytał. Przeczytaj uważnie moje pytanie powyżej.

U mnie po złożeniu siedzenia jest gładka powierzchnia, nie ma miejsca na zwijacz, przynajmniej go nie widzę. Pytam się GDZIE POWINIENEM SZUKAć. Rozumiesz? Mam rozebrać oparcie kanapy?

kuzi69
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kuzi69 » 17 lip 2011, 18:09

Ja tez nie mam środkowego pasa a zarejestrowany jest na 5 osób. Jest jakaś możliwość aby go tam zainstalować???

kuzi69
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kuzi69 » 18 lip 2011, 21:32

Obrazek
miejsce jest ale w środku nic nie widzę :(

kuzi69
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kuzi69 » 19 lip 2011, 21:02

Właśnie nie mam pomysłu jak się zabrać za to :(

Xionc

Post autor: Xionc » 16 paź 2011, 13:19

Na chwile sobie odpuściłem, ale temat powraca. Zdarłem tylny koc na siedzeniu a pod nim jest tylko blacha, nie ma żadnych śrubek, nie mam pojęcia jak ją zdjęć, uchylić, nie ma żadnego śladu pasa. Co ciekawe, znalazłem w bagażniku sprzączkę od pasa, która pasuje w "gniazdo" środkowego pasa, więc sądzę, że ktoś ten pas przeciął i zwinął się cały a siedzenie jest nierozbieralne :(

Zaczynam szukać tylnej kanapy pod kolor.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl