jak w temacie - poszukuje informacji o tym w ktorym miejscu dokladnie znajduje sie wybita data produkcji na pokrywie z tworzywa sztucznego ktora zakrywa silnik (z czterema pierscieniami i napisem V6 tdi). Kiedy ja odpinam widze pod spodem przyklejona do niej gabke, ktorej nie chce zrywac calkowicie a zalezy mi na znalezieniu informacji.
Licze na wasza pomoc. Dzieki.
[ A6 C6 3.0 Tdi] Data produkcji na oslonie silnika
[ A6 C6 3.0 Tdi] Data produkcji na oslonie silnika
Jak narazie:
Chip - 272hp, 526Nm
Wydech ABT
i pare innych komponentow z S6..RS6
pelna pielegnacja SWISSWAX (woski: Shield + Concorso)
album_personal.htm?user_id=16500
Chip - 272hp, 526Nm
Wydech ABT
Nie chodzi o date produkcji silnika tylko pokrywy ktora zakrywa silnik..coolmen77 pisze:nie sądzisz, że data produkcji silnika nie będzie na plastiku, który w zasadzie nie jest integralną jego częścią??
moim zdaniem jedyne wyjście to sczytanie numeru silnika i info w aso
Jak narazie:
Chip - 272hp, 526Nm
Wydech ABT
Chip - 272hp, 526Nm
Wydech ABT
Jesli na forum jest ktos kto mial stycznosc z ta czescia, zniszczona badz nowa i moze wskazac wytloczona date produkcji to bylbym wdzieczny. Potrzebuje tej informacji zeby miec agrument w dyskusji z serwisem ktory podczas serwisu auta podmienil prawdopodobnie czesc z innego auta i na dodatek na lekko peknieta. Czesc ta byla tez bardziej ubrudzona wiec poznalem ze nie moja bo auto wczesniej bylo czyszczone gruntownie. Teraz potrzebuje dowiesc ze czesc byla np produkowana w innym roku niz auto..
Dodam tylko ze serwis nie przyznaje sie do bledu i jesli chce miec nowa czesc to musze sobie ja kupic..za ponad 200 euro..i to nie z mojej winy:/
Dodam tylko ze serwis nie przyznaje sie do bledu i jesli chce miec nowa czesc to musze sobie ja kupic..za ponad 200 euro..i to nie z mojej winy:/
Jak narazie:
Chip - 272hp, 526Nm
Wydech ABT
Chip - 272hp, 526Nm
Wydech ABT