witam
Czy może ktoś z Was słyszał o czyms takim jak reset klimatronika w audi? Pytam gdyż w mojej audioli pojawia się problem od czasu do czasu a mianowicie, wskaxnik temperatury samoistnie zmienia sie ze stopni celsjusza na forenhajty. Czy ktoś miał podobny przypadek,jezeli tak to w jaki sposób sobie z nim poradziliście?
pozdrawiam
[ A6 C5] reset klimatronika?!
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam 
Fakt istnieje cos takiego jak "reset" Climatronic`a , aczkolwiek bardziej dotyczy on ustawień wszystkich klap, tj. ich położen - otwarty/zamknięty , prawy/lewy , góra/dół. Jest takze mozliwosć wyświetlenia przez sterownik kodu błedu badź błędów. Nazywaja to "resetem" ponieważ sterownik działa wtedy tak jakby od 0. Co do stopni C bądź F....widziałem taki problem w Seacie Alhambrze i powiem , ze ten "reset" nie pomógł.. dopiero podpiecie pod Vag`a umożliwiło przekodowanie na stopnie C.
Pozdrawiam

Fakt istnieje cos takiego jak "reset" Climatronic`a , aczkolwiek bardziej dotyczy on ustawień wszystkich klap, tj. ich położen - otwarty/zamknięty , prawy/lewy , góra/dół. Jest takze mozliwosć wyświetlenia przez sterownik kodu błedu badź błędów. Nazywaja to "resetem" ponieważ sterownik działa wtedy tak jakby od 0. Co do stopni C bądź F....widziałem taki problem w Seacie Alhambrze i powiem , ze ten "reset" nie pomógł.. dopiero podpiecie pod Vag`a umożliwiło przekodowanie na stopnie C.
Pozdrawiam

1.8 Turbo znam jak własną kieszeń. Obecnie Garret GT28RS, wtryski 350ccm, Remap VTG, DP, IC N. W planach Zakucie Wossnerr i GT56RS. Służę VAS`em.
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27