Witajcie!
Pożyczyłem ostatnio moją ślicznotkę teściowi, jak otwierał klapę to złapał za listwę i wyrwał ją. Są powyłamywane wszystkie zaczepy, teraz pytanie czy ktoś już miał podobną sytuację i znalazł jakiś sposób na naprawienie tego, skąd można ewentualnie zdobyć nową - może ktoś ma. Bez listy wygląda okropnie...
[ A6 C5] Urwana listwa ozdobna na klapie
No to już lipa bo ja mam sedan:/ Kurcze a samej listwy nigdzie nie kupie?bochen124 pisze:Kolego mam całą klapę do sprzedania bez plastików są tylko oznaczenia a6 1,9tdi i listwa też jest za grosze tylko musiał byś se po nią przyjechać. Kupiłem ją bo szyba potrzebna była i teraz leży u wujka w stodoleA jeszcze jedna kwestia kombi masz czy sedana. Bo ja mam od kombi
PS. Dzięki za chęci.
Kurcze oglądałem ją w środku i są takie plastikowe zaczepy a z samej klapy wystają takie kołki.robert229 pisze:LorDos, masz mocnego teścia albo coś już z tą listwą było kombinowane.Normalnie ta listwa jest mocowana na dwie śrubki na końcach,kołki i jeszcze taśma dwustronna
[ Dodano: 2011-07-07, 11:03 ]
do zibus1: Tej chromowanej listwy co jest na klapie pod światłami.robert229 pisze:LorDos, masz mocnego teścia albo coś już z tą listwą było kombinowane.Normalnie ta listwa jest mocowana na dwie śrubki na końcach,kołki i jeszcze taśma dwustronna